Vår personvernpolicy

VENNLIGST LES DETTE NØYE

Denne siden tilbyr artikler, en verts-/bloggtjeneste for bilder og videoer («tjenestene)», underlagt følgende personvernregler, som kan oppdateres fra tid til annen uten varsel til deg. Din bruk av tjenesten utgjør aksept av denne personvernerklæringen og skaper en bindende juridisk avtale, så les dem nøye. Denne personvernerklæringen gjelder kun for informasjon du gir oss gjennom nettstedet, og når du får tilgang til, laster ned, kjøper eller bruker informasjon, tjenester, produkter eller innhold som vises på nettstedet. Denne personvernerklæringen kan bli oppdatert fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle vesentlige endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på nettstedet. Du bør konsultere denne personvernerklæringen regelmessig for eventuelle endringer. Enhver henvisning til oss, våre, vi eller lignende ord skal referere til dette nettstedet og dets tilknyttede selskaper.

PERSONOPPLYSNINGENE VI INNSAMLER

Det er vår policy å respektere personvernet til personene som bruker tjenestene (hver “bruker”, samlet “brukerne”). Derfor vil vi ikke avsløre til noen uautorisert tredjepart en brukers navn eller kontaktinformasjon. Vi vil heller ikke overvåke, redigere eller avsløre innholdet i en brukers informasjon med mindre det er pålagt å gjøre det ved lov eller i god tro at en slik handling er nødvendig for å:

Overholde lovens påbud eller overholde juridiske prosesser som er gitt oss;
Beskytte og forsvare våre rettigheter eller eiendom;
handle under presserende omstendigheter for å beskytte den personlige sikkerheten til brukere eller offentligheten;
For å forhindre eller stoppe enhver aktivitet vi anser for å være, eller utgjøre en risiko for å være, ulovlig, uetisk, upassende eller juridisk handlingspliktig; eller
Løs eller feilsøk problemer med våre servere/programvare/tjeneste.

Når du registrerer deg for å bli medlem av nettstedet og i løpet av bruken av nettstedet, kan du frivillig sende inn personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg og administrere kontoen din (“personopplysninger”). Personlig informasjon kan inkludere, men er ikke begrenset til, ditt navn, telefonnummer og e-postadresse. Siden kan også samle inn personlig informasjon fra deg hvis du velger å delta i konkurranser, undersøkelser, konkurranser eller konkurranser. Når du registrerer deg på nettstedet, oppretter du din egen profil og personverninnstillinger. Profilinformasjonen din, samt navn, e-post og bilde, vises til personer du har spesifisert i personverninnstillingene dine. Profilinformasjon du sender til nettstedet, og offentliggjør via personverninnstillingene dine, vil også være tilgjengelig for andre brukere ved å søke på nettstedet vårt, og kan være tilgjengelig for tredjeparts søkemotorer. Dette er først og fremst slik at vennene dine kan finne deg og innholdet du lager og lagrer på nettstedet. Vi anbefaler at du beskytter din anonymitet og sensitiv informasjon og at du ikke bruker ditt virkelige navn som skjerm eller brukernavn i den grad det lar andre identifisere deg.
Når du bruker nettstedet, registrerer serverne våre automatisk informasjon som nettleseren sender når den peker til et nettsted eller en nettjeneste (“loggdata”). Loggdata kan inkludere, men er ikke begrenset til, datamaskinens Internett-protokolladresse, nettlesertype, nettsiden du besøkte før du kom til en av sidene og informasjon du søker etter på et nettsted.

HVORDAN VI BRUKER PERSONOPPLYSNINGER

Personopplysninger brukes til følgende formål: (i) for å tilby og forbedre våre tjenester, funksjoner og innhold; (ii) for å administrere din bruk av tjenestene våre og kontoen din; (iii) for å gjøre det mulig for brukere å nyte og enkelt navigere på nettstedet; (iv) for å bedre forstå dine behov og interesser; (v) for å oppfylle forespørsler du måtte komme med; (vi) for å tilpasse opplevelsen din; (vii) å gi tjenestekunngjøringer; og (viii) for å gi deg ytterligere informasjon og tilbud fra oss eller tredjeparter som vi tror du kan finne nyttige eller interessante, inkludert nyhetsbrev, markedsførings- eller reklamemateriell og annen informasjon om relaterte tjenester. Hvis du når som helst bestemmer deg for at du ikke lenger ønsker å motta slik kommunikasjon, vennligst følg avmeldingsinstruksjonene gitt i noen av kommunikasjonene. Videre kan du enkelt justere personvern- og e-postinnstillingene dine via kontoinnstillingene når som helst.

PERSONVERN OG FORBRUKERUTDANNING

Barns personvern

Vi retter ikke nettstedet til personer under 13 år, og krever at brukere er 13 år eller eldre. Følgelig samler eller opprettholder vi ikke bevisst personlig identifiserende eller annen informasjon på nettstedet fra personer under 13 år. Hvis en forelder eller foresatt blir klar over at hans eller hennes barn har gitt oss personlig informasjon uten deres samtykke, bør han eller hun kontakte [email protected], med tittelen Privacy. Hvis vi blir oppmerksomme på at et barn under 13 år har gitt oss personlig informasjon, vil vi slette slik informasjon fra filene våre.
Vi anbefaler at mindreårige over 13 år spør en forelder eller verge om tillatelse før de sender informasjon om seg selv til noen over Internett.

Forbrukerutdanning relatert til sosiale nettverk

Å skape et trygt sosialt nettverksmiljø er viktig for oss. Selv om vi ikke målretter mot eller bevisst tillater brukere under 18 å bruke tjenesten, kan interesserte personer besøke følgende lenker laget av Federal Trade Commission for å lære mer om sikkerhetstips for sosiale nettverk:

http://onguardonline·gov/socialnetworking·html [lenke]
http://onguardonline·gov/socialnetworking_youth·html [lenke]

ANNEN INFORMASJON/LOGGING OG COOKIES

Som mange nettsteder bruker vi “informasjonskapsler” for å samle inn informasjon. En informasjonskapsel er en liten datafil som vi overfører til datamaskinens harddisk for journalføringsformål. Vi bruker “vedvarende informasjonskapsler” for å lagre brukernavnet og påloggingspassordet ditt for fremtidige pålogginger til nettstedet. Vi bruker “session ID cookies” for å aktivere visse funksjoner i tjenesten vår, for bedre å forstå hvordan du samhandler med nettstedet og for å overvåke nettrafikkruting på nettstedet og samlet bruk av nettstedet. Du kan instruere nettleseren din, ved å endre alternativene, om å slutte å akseptere informasjonskapsler eller å spørre deg før du godtar en informasjonskapsel fra nettsidene du besøker. Hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler, kan det imidlertid hende du ikke kan bruke alle deler av nettstedet eller all funksjonalitet til tjenestene.

Vi bruker også tjenestene til tredjeparts reklameselskaper – slik som Google Adsense – og annonsenettverk for å vise deg annonser på våre vegne når du besøker nettstedet. Disse selskapene kan bruke “ikke-identifiserende informasjon” (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette nettstedet og andre nettsteder for å kunne tilby annonser om varer og tjenester som er av interesse for deg. Utdrag fra Google Adsense-nettstedet:

Google bruker DoubleClick-informasjonskapselen på utgivernettsteder som viser AdSense for innhold-annonser. Med forbehold om gjeldende lover, regler og forskrifter, vil du ha enerett og eksklusiv rett til å bruke alle data som stammer fra din bruk av DoubleClick-informasjonskapselen til ethvert formål relatert til virksomheten din, forutsatt at Google kan bruke og avsløre disse dataene i henhold til vilkårene i Googles retningslinjer for personvern for annonsering og eventuelle gjeldende lover, regler og forskrifter.

Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite hvilke valg du har om å ikke bruke denne informasjonen av disse selskapene, kan du gå til Network Advertising Initiative (networkadvertising·org) og lese artikkelen deres om å velge bort Behavioural Advertising.

INTERNASJONAL OVERFØRING

Din “ikke-identifiserende” personlige informasjon kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der personvernlovene kanskje ikke er like beskyttende som de i din jurisdiksjon. Hvis du befinner deg utenfor USA og velger å oppgi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører personlig informasjon til USA og behandler den der. Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen.

LENKER TIL ANDRE SIDER

Siden inneholder lenker til andre nettsteder. Hvis du velger å besøke en annonsør ved å “klikke på” en bannerannonse eller annen type annonse, eller klikker på en annen tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Det faktum at vi kobler til et nettsted eller presenterer en bannerannonse eller annen type reklame er ikke en godkjenning, autorisasjon eller representasjon av at vi er tilknyttet den tredjeparten, og det er heller ikke en godkjenning av deres retningslinjer eller praksis for personvern eller informasjonssikkerhet. Vi utøver ikke kontroll over tredjeparts nettsteder. Disse andre nettstedene kan plassere sine egne informasjonskapsler eller andre filer på datamaskinen din, samle inn data eller be om personlig informasjon fra deg. Andre nettsteder og tjenester følger andre regler angående bruk eller utlevering av personopplysningene du sender til dem. Vi oppfordrer deg til å lese personvernreglene eller erklæringene til de andre nettstedene du besøker.