Hvordan Måle Størrelse På Pc Skjerm?

Størrelsen på en bærbar PC-skjerm bestemmes av fysisk måling av skjermen. Bruk et målebånd til å starte i øverste venstre hjørne og trekke det diagonalt til det nederste høyre hjørnet. Pass på å bare måle skjermen. Ikke ta med rammen (plastkanten) rundt skjermen.

hvordan velger du en pc-skjerm?

Størrelsen er viktig – i hvert fall når du skal velge pc-skjerm. Her er en miniguide til hvordan du velger riktig skjermstørrelse og -oppløsning. Størrelsen er trolig det første du tenker på når du skal kjøpe ny skjerm til den stasjonære maskinen, eller en ekstraskjerm til den bærbare.

hva er skjermstørrelsen i en laptop?

Størrelsen er en av disse og du bør tenke godt gjennom ditt valg. Hovedsakelig er det et valg mellom 13, 14 eller 15 tommers skjerm. Det vil si – de fleste skjermene er enten 13,3 eller 15,6 tommer. Det er i dette spennet så og si alle laptoper som selges, befinner seg. For å ta det først; en tomme er 2,54 centimeter.

hva er den fysiske størrelsen av en skjerm?

Forskjellen mellom 13 og 15 tommers skjerm utgjør en hel del i kvadratcentimeter skjermflate. Den fysiske størrelsen på skjerm og maskin har i utgangspunktet ikke noen innvirkning på ytelsen.

hva er den største størrelsen for ny skjerm?

Størrelsen er trolig det første du tenker på når du skal kjøpe ny skjerm til den stasjonære maskinen, eller en ekstraskjerm til den bærbare. Skjermstørrelser angis vanligvis i tommer, akkurat som tv-er. Du finner det største utvalget av skjermer fra 21,5 tommer (54,6 cm) til 27 tommer (68,6 cm).

Leave a Reply

Your email address will not be published.