Hvordan Konvertere Fra Pdf Til Word?

Slik konverterer du PDF-filer til Word-dokumenter: Åpne en PDF-fil i Acrobat DC. Klikk på Eksporter PDF-verktøyet i ruten til høyre. Velg Microsoft Word som eksportformat, og velg deretter Word-dokument.”

Hvordan laver du en PDF til Microsoft Word?

Følg disse nemme trin for at lave en PDF om til et Microsoft Word-dokument: 1 Klik på knappen Vælg en fil ovenfor, eller træk og slip en PDF ind i feltet. 2 Vælg den PDF, du gerne vil konvertere til DOCX-filformatet. 3 Se Acrobat konvertere filen automatisk. 4 Download den konverterede Word-fil eller log ind for at dele den. More

Kan du konvertere filer til Word?

Det er helt utroligt let med vores værktøj til konvertering af filer online. Prøv det, og du vil elske det. Vi har mange servere i skyen, som ikke laver andet end at konvertere PDF til Word-filer. Så læn dig tilbage og lad dem gøre arbejdet.

Kan du gemme et Word dokument som PDF?

At gemme dit Word dokument som PDF gør det 10% mere professionelt at kigge på, på 10 sekunder. Desuden er det også sværere (men ikke umuligt – læs blot første del af artiklen) for modtageren at ændre i filen, hvis den gemmes som PDF fremfor i Word format. Trin 1. Gå til fanen ‘Filer’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.