Hvordan Bruke Qr Kode På Iphone?

Trykk på iPhone QR-skanner fra kontrollsenteret når du vil ha en QR-kode. For første gang kan iPhone be deg om kameratillatelse og en liten introduksjonsskjerm som den nedenfor. Trykk på Fortsettfor å fortsette med iPhone-kameraet for å skanne QR-koden.

hvordan kan du skanne QR-koder på iphone?

Du kan også skanne QR-koder på iPhone ved å via en egen knapp i kontrollsenteret (bare se etter ikonet som ser ut som en QR-kode). Har du Android-mobil, kan fremgangsmåten variere avhengig av merke. Har du en Samsung-mobil, er det bare å gjøre som på iPhone, nemlig åpne den innebygde kamera-appen og peke kameraet mot QR-koden.

hvordan skanner du en QR-kode?

Slik skanner du en QR-kode. Åpne Kamera-appen på Hjem-skjermen, i Kontrollsenter eller på Låst skjerm. Velg det bakovervendte kameraet. Hold enheten slik at QR-koden vises i søkeren i Kamera-appen. Enheten gjenkjenner QR-koden og viser et varsel. Trykk på varselet for å åpne linken knyttet til QR-koden.

kan du åpne kameraet mot QR-koder?

Har du en Samsung-mobil, er det bare å gjøre som på iPhone, nemlig åpne den innebygde kamera-appen og peke kameraet mot QR-koden. (Funker det ikke, må du åpne kamerainnstillinger og skru på «Skann QR-koder» som vist på skjermbildet under.)

Hoe werkt QR-code op iPhone?

Een QR-code scannen met de Camera-app

Open de Camera-app vanaf het beginscherm, het bedieningspaneel of het toegangsscherm. Selecteer de camera aan de achterzijde. Houd uw apparaat zo vast dat de QR-code verschijnt in de zoeker in de Camera-app. Uw apparaat herkent de QR-code en geeft een melding.

Hoe kan ik scannen met mijn iPhone?

Documenten scannen op uw iPhone, iPad of iPod touch

 1. Open Notities en selecteer een notitie of maak een nieuwe.
 2. Tik op de ‘Camera’-knop en tik op ‘Scan Documenten’.
 3. Plaats uw document in het zicht van de camera.
 4. Als het apparaat in de automatische modus staat, wordt het document automatisch gescand.
See also:  Hvordan Lage Breakout Room I Teams?

Welke QR-code scanner iPhone?

Je hebt geen aparte app nodig om QR-codes met je iPhone te scannen. Apple heeft deze functie namelijk ingebouwd in de standaard Camera-app.

Snelkoppeling in het Bedieningspaneel

 • Open de Instellingen-app;
 • Scrol naar beneden en kies ‘Bedieningspaneel’;
 • Zoek de knop ‘Codescanner’ en tik op het groene plusje.
 • Hoe scan je een QR-code op je laptop?

  We hoeven alleen Chrome uit te voeren, op de adresbalk te klikken en QR-code lezen te selecteren, zodat de camera van het apparaat automatisch wordt geopend, de code leest en het webadres teruggeeft waarnaar het verwijst.

  Hoe krijg ik mijn Corona QR code op mijn iPhone?

  Open de Camera-app vanuit het beginscherm, het bedieningspaneel of het toegangsscherm op uw iPhone of iPod touch. Selecteer de camera aan de achterzijde. Houd uw apparaat zo vast dat de QR-code verschijnt in de zoeker in de Camera-app. Uw apparaat herkent de QR-code en toont een melding van de Gezondheid-app.

  Hoe krijg ik mijn QR code op mijn telefoon?

  Scan zo een QR-code met een iPhone of Android-toestel:

  1. Open de app Camera.
  2. Doe net alsof u een foto maakt van de QR-code. Richt de camera dus op de QR-code.
  3. De QR-code verschijnt op het scherm. Breng de QR-code volledig in beeld.
  4. Er verschijnt een melding om de achterliggende site van de QR-code te openen.

  Hoe kan ik scannen met mijn telefoon?

  Een document scannen

  1. Open de Google Drive-app.
  2. Tik rechtsonder op Toevoegen.
  3. Tik op Scannen.
  4. Maak een foto van het document dat je wilt scannen. Het scangebied aanpassen: tik op Bijsnijden. Foto opnieuw maken: tik op Huidige pagina opnieuw scannen.
  5. Tik op Gereed. als je klaar bent om het document op te slaan.
  See also:  Hvor Lang Tid Tar Det Å Bli Lege?

  Waar slaat iPhone scan op?

  De scans komen automatisch in de Bestanden-app op je iCloud Drive te staan. Je iPhone maakt er meteen een pdf-bestand van, zodat je ‘m eenvoudig kan delen.

  Waarom scant mijn iPhone geen QR code?

  Ga naar de Instellingen-app en kies voor Camera. Controleer of de optie Scan QR-codes aan staat. Open de Camera-app. Zorg ervoor dat de app op de stand Foto of Vierkant staat.

  Welke QR code scanner installeren?

  Met een Android-toestel

  Als u niet zo’n applicatie vindt, moet u een QR-codescanner downloaden. Ga naar Google Play en zoek op QR code. Selecteer een QR-code-app naar keuze en installeer deze op uw toestel.

  Wat is de beste scanner app voor iPhone?

  Documenten scannen in de Notities-app: zo werkt het

  Hieronder vind je nog wat meer tips voor apps om documenten te scannen: Adobe Scan: mobiele scanner (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.1+) – Werk je veel met Adobe, dan kan je ook Adobe Scan proberen. Deze app heeft ook ingebouwde OCR.

  Wat is een goede QR scanner app?

  QR code Android: 3 apps

 • QR Droid. QR Droid is één van de eerste qr-apps in Google Play, en ook één van de eerste qr-code-apps die ik ooit hebt gedownload.
 • Scan. De Android-app Scan is voorzien van het beste uiterlijk, zonder twijfel.
 • QuickMark Barcode Scanner.
 • Hoe kun je een QR-code scannen?

  Houd afstand en scan de QR-code

  1. Druk in de CoronaCheck Scanner-app op ‘Start scannen’.
  2. Vraag de bezoeker naar een QR-code in de CoronaCheck-app of op papier. Een toerist kan een QR-code in een buitenlandse app of op papier laten zien.
  3. Scan de QR-code met de camera van je telefoon.
  See also:  Hvor Mange Døde I Tsunamien 2004?

  Hoe maak je een QR-code van een link?

  Maak een QR-code

  Kies de kleur en maat van je QR-code en plaats eventueel je logo in het midden. Geef aan welk type informatie achter de QR-code zit, bijvoorbeeld een website, telefoonnummer of sms. Download je QR-code als plaatje. Print het daarna bijvoorbeeld op briefpapier of maak er stickers van.

  Welke QR-code scanner is veilig?

  Met een generieke QR-app of de standaard camera van je smartphone kun je ook een valse QR-code scannen die naar een valse website voert. Daarom is het veiliger om de eigen QR-codes van mobiele betaaldiensten altijd met de officiële bijbehorende apps te scannen of met de mobiele app van je bank ( voor iDEAL).

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.