Hvor Mange Ble Skadd På Utøya?

På Utøya ble til sammen 69 mennesker drept, mange av dem svært unge mennesker. 33 personer ble påført livstruende eller alvorlige skuddskader. Det var 564 personer på øya da angrepet startet, de fleste medlemmer i AUF. Mange frivillige hjelpere satte sine egne liv i fare for å hjelpe andre både i Regjeringskvartalet og på Utøya.

hvor mange var på utøya?

Politiets anslag over hvor mange som var på Utøya da Anders Behring Breivik startet massakren, er mellom 550 og 720 personer. 66 personer ble drept på Utøya, men politiet vet ikke hvor mange som befant seg på øya den dagen.

hva skjedde i utøya og utøya?

Massedrapet på Utøya var det andre av to terrorangrep som rammet Norge 22. juli 2011. Begge terrorhandlingene ble utført av Anders Behring Breivik. På Utøya i Hole kommune i Buskerud gjennomførte Breivik en massakre som krevde 69 menneskeliv. 33 mennesker ble påført livstruende eller alvorlig fysisk skade.

hva skjedde med massedrapet på utøya?

Massedrapet på Utøya 1 Hendelsesforløp. Fredag 22. juli klokken 15.17 parkerte Breivik en hvit varebil lastet med en gjødselbombe i 2 Redningsaksjon. Da gjerningsmannen ble pågrepet, var en av de største redningsaksjonene i Norge i full gang. Flere 3 Ofre. I løpet av fredag 22. juli ble 69 mennesker drept på Utøya eller i vannet utenfor. De fleste ble drept av 4 Kilder. More

Leave a Reply

Your email address will not be published.