Hvor Kan Man Finne Blodtypen Sin?

Hvor kan man se sin blodtype – helt kort. For at kende din blodtype skal du ringe til din læge eller se det på din e-journal eller din fødselsattest. Du kan også selv købe en test.

hvordan finne ut hvilken blodtype man har?

Hvordan finne ut hvilken blodtype man har? Det finnes flere måter å finne ut av blodtypen sin hvis man er nysgjerrig. – Hvis man blir blodgiver kan man få vite blodtypen sin. Gravide blir undersøkt og kan spørre legen sin. Man kan be legen sin ta prøve for å undersøke blodtypen,

hvordan teste blodtypen hjemme?

Test blodtypen hjemme med en Eldoncard. En Eldoncard er svært enkel å bruke og den gir deg resultatet rimelig raskt. Alt man må gjøre er å legge en liten dråpe blod på kortet og deretter vil testen fortelle deg hva blodtypen din er. De fleste bør være i stand til å klare å bruke testen.

kan du teste blodprøver?

For noen kan det virke litt på grensen å måtte legge en dråpe blod på testkortet, men det er nesten smertefritt og gjøres ved at man prikker et lite hull på den ene fingeren. Det er ingenting å være nervøs for. Hvis du er en blodgiver, er det ikke nødvendig for deg å teste din egen blodtype.

Leave a Reply

Your email address will not be published.