Hvor Gammel Er Karsten Og Petra Nå?

Det har lenge vært klart at de to som har spilt «Karsten og Petra», Elias Søvold Simonsen og Nora Amundsen, skulle byttes ut. De to er nå 9 år, og dermed har de rett og slett blitt for store til å spille de to femåringene fra de populære barnebøkene.

Hvor gammel er Karsten og Petra 2022?

Karsten og Petra blir 30 år: – Skal være en opplevelse. SKIEN: Tor Åge Bringsværd sin bokserie Karsten og Petra blir hele 30 år i 2022. Dette skal feires neste år med en markering på Henrik Ibsen Museum.

Hvor gammel er hun som spilte Petra?

To nye fjes blir snart å se på storskjermen som Karsten og Petra. I dag dro Oliver Dahl (6) og Alba Ørbeck-Nilssen (5) til Ungarn for å spille inn tv-serie og ny film. OVERTAR: Alba Ørbeck-Nilssen (5) og Oliver Dahl (6) overtar som Karsten og Petra.

Hvor gammel er han som spilte Karsten i Karsten og Petra?

Han er flinkere enn Karsten til å gå på ski. Karsten blir lei seg og sjalu når de to blir venner. Elias Søvold Simonsen spiller femåringen Karsten og Nora Amundsen spiller den like gamle jenta Petra. Men i virkeligheten er skuespillerne blitt sju år gamle og går i 2.

Hvor mange år er Nora Amundsen?

Elias Søvold Simonsen (7) og Nora Amundsen (6) synes det er stas å spille i «Karsten og Petra blir bestevenner», men har fått merke at filmlivet ikke bare er glamorøst.

Når kom første Karsten og Petra?

Forord av Tor Åge Bringsværd. De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres.

See also:  Hvor Lang Tid Tar Det Å Tine Kjøtt?

Hva heter mammaen til Petra?

Også Petras mamma, enken Maria (Janne Formoe), får et godt øye til den naturglade guiden.

Hva heter mammaen til Karsten?

Identifikasjonen med mamma Maria blir ytterligere forsterket i en annen scene.

Hvor er Karsten og Petra filmen spilt inn?

Serien om Karsten og Petra er spilt inn i Budapest. Beste hilsen oss i Karsten og Petra.

Hvor blir Karsten og Petra spilt inn?

For mye av innspillingen har skjedd i Ungarn, noe som har skapt kritikk. I «Karsten og Petra på vinterferie» er for eksempel halvparten spilt inn i Budapest, mens alt utendørs skjer på idylliske Bjørnsgard ved Bogstadvannet i Oslo.

Hvor mye tjente Karsten og Petra?

Karsten og Petra har omsatt for minst 200 millioner kroner – NRK Kultur og underholdning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.