Hvordan Laste Ned Popcorn Time På Mac?

Het installeren van Popcorn Time op de Mac is heel gemakkelijk.

Installeer Popcorn Time Mac

 • Ga naar de website popcorn-time.se.
 • Klik op de rode downloadknop die je direct in beeld ziet staan om het.
 • Open het gedownloade bestand door met de rechter-muisknop op het Popcorn Time-icoon te klikken en te kiezen voor ‘Open’.
 • Waarom kan ik Popcorn Time niet downloaden op macbook?

  Vooralsnog is de nieuwste update van Popcorn Time niet beschikbaar voor Apple-gebruikers. Maar, de oudere versies kunnen wel nog steeds geïnstalleerd worden. Voor iOS is daar een apart installatieprogramma voor ontwikkeld: iOSinstaller. Deze moet je eerst downloaden op je pc of Mac, en installatie is kinderspel.

  Waarom kan ik geen Popcorn Time downloaden?

  Soms start de download niet automatisch als programma: open dan het bestand uit je ‘Downloads’-map. Het zou iets als ‘Popcorn Time-setup’ moeten heten. Houd er wel even rekening mee dat de link wel eens kan veranderen. Een andere manier om dan tot de website te komen is goede oude vriend Google.

  Waar kan ik het beste Popcorn Time downloaden?

  Popcorn Time is beschikbaar voor Android en ook een iOS-versie is beschikbaar. Via de Android-app kun je bijvoorbeeld op je tablet een film of serie kijken door deze naar je apparaat te streamen. De Android-app is via de officiële website als apk-bestand te downloaden.

  Hoe Popcorn Time updaten?

  Twee verschillende versies van Popcorn Time

  Update: Via de officiële site kun je Popcorn Time downloaden voor zowel Android, iOS als pc/Mac. Doe je dat op een smartphone of tablet met Android, dan moet je het apk-bestand dat je downloadt handmatig installeren.

  See also:  Hvor Lenge Kan Riskrem Stå I Kjøleskapet?

  Waarom werkt Popcorn Time niet op mijn pc?

  Op een Windows-systeem krijg je waarschijnlijk een melding dat Windows Defender Firewall sommige onderdelen van de app heeft uitgeschakeld. Klik dan op Toegang toestaan, om Popcorn Time te kunnen gebruiken. Accepteer binnen de streamingdienst de gebruiksvoorwaarden en je hebt direct toegang tot vele films en series.

  Hoe kun je Popcorn Time downloaden?

  Via de officiële site kun je Popcorn Time downloaden voor zowel Android, iOS als pc/Mac. Doe je dat op een smartphone of tablet met Android, dan moet je het apk-bestand dat je downloadt handmatig installeren.

  Kun je een boete krijgen voor Popcorn Time?

  Want kan je als gebruiker van Popcorn Time ineens een boete krijgen? Het antwoord is nee. Er worden namelijk geen boetes uitgedeeld door Stichting Brein. Zij heeft die bevoegdheid niet.

  Is Popcorn Time verboden in Nederland?

  Een paar jaar terug was illegaal streamen en downloaden nog erg populair in Nederland. Dat kon bijvoorbeeld via de streamingdienst Popcorn Time, waar je films en series gratis kon bekijken. Nu echter niet meer, want de dienst werd deze week opgeheven.

  Waarom doet Popcorn Time het niet meer?

  De makers vertrokken kort na de introductie bij het illegale programma, maar met de code van de app brachten andere ontwikkelaars nieuwe versies uit. De groep achter de app heeft aan onder meer persbureau Bloomberg laten weten dat Popcorn Time is stopgezet.

  Kan je Popcorn Time downloaden op je Smart TV?

  Wanneer alles goed werkt kunnen we doorgaan met de volgende stap en dat is het downloaden van Popcorn Time op je favoriete apparaat. De app is beschikbaar voor Android 4.0 en hoger, OS X 10.7 en hoger, Windows XP en hoger, iOS 7 en hoger en de 32-bit en 64-bit versie van Linux.

  See also:  Hva Vil Det Si Å Bli Benådet?

  Wat is de nieuwste versie van Popcorn Time?

  Popcorn Time gratis downloaden – 2022 nieuwste versie

  ⭐ Versie: 4.4
  Besturingssysteem: Windows, Mac, Android
  Licentie: Gratis
  Naam van de ontwikkelaar: Popcorn Time
  Totaal aantal downloads: 2,620,668

  Hoe kan ik veilig Popcorn Time kijken?

  Korte handleiding: in 4 stappen veilig Popcorn Time gebruiken met een VPN

 • Download een VPN.
 • Maak verbinding met een VPN-server in de buurt om de snelste verbinding te krijgen.
 • Download de meest recente Popcorn Time-app via reddit.com/r/PopCornTime.
 • Open Popcorn Time!
 • Is het veilig om Popcorn Time te gebruiken zonder vpn?

  Filmliefhebbers zullen wellicht al eens gehoord hebben van Popcorn Time. Maar mocht je al eens film hebben gestreamd zonder gebruik te hebben gemaakt van een VPN, dan lees je beter even verder voordat je de mogelijk een boete kunt oplopen, want je moet nooit Popcorn Time zonder VPN gebruiken.

  Wat is beter dan Popcorn Time?

  5 alternatieven voor Popcorn Time

 • Kodi. Een van de alternatieven voor Popcorn Time is Kodi.
 • Youtube. YouTube is een onuitputtelijke bron van video’s, series en films.
 • MoviesHD.eu. In tegenstelling tot Popcorn Time hoef je bij MoviesHD.eu niets te downloaden voordat je een film kunt kijken.
 • Uitzendinggemist.net.
 • Hola.
 • Hoe krijg ik popcorn op mijn iPad?

  Zoals je waarschijnlijk al weet is de APP Popcorn Time niet beschikbaar in de APP store van Apple, d.m.v. van een Jailbreak toe te passen op je iPad of iPhone kun je gemakkelijk Popcorn Time installeren via een alternatieve APP Store genaamd Cydia.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.