Hvordan Bli Kvitt Mørke Ringer Under Øynene?

Dropp den gamle concealeren. Selvfølgelig spiller også søvn en rolle. For, en reduksjon av stress, nok søvn og et sunt kosthold kan redusere mørke ringer under øynene! Men dersom du trenger en quick fix, kan man alltids ty til en concealer.

Hva hjelper mot mørke ringer rundt øynene?

Mandelolje under øynene demper mørke ringer på grunn av dens innhold av fet linol- og oljesyre som styrker hudens barriere og demper betennelser. Fettet gir også mer spenst i huden, samtidig som mandelolje er rik på vitamin E og B som styrker og pleier den sarte huden rundt øynene.

Hvordan få vekk mørke ringer?

For å lindre hevelse og blå ringer utover dagen, kan du legge kalde kompresser på øynene når du våkner. Vær også forsiktig når du påfører sminke og når du renser huden. Unngå å gni for mye i øynene og bruk myke vaskekluter rundt øynene.

Hvorfor får man mørke ringer under øynene?

Når huden er så tynn, er det lettere å se blodårene som ligger under huden. Og like under øyenene ligger det blodårer som dermed kommer til syne. Andre steder på kroppen er det dessuten et fettlag som skjuler blodårene, men under øynene er det mindre fett enn mange andre steder.

Hvordan skjule blå ringer under øynene?

Slik sminker du bort mørke ringer under øynene

 • Påfør en kjølende øyekrem eller gel.
 • Legg så en dekkende concealer under øyepartiet, pass på å dekke hele området under øyet.
 • Gulfarget concealer passer godt for å nøytralisere blåaktige mørke ringer under øynene.
 • Hva hjelper mot slitne øyne?

  Slik unngår du trøtte øyne

  1. Utnytt tyngdekraften. Bøy deg nedover eller prøv å henge hodet over sengekanten en liten stund.
  2. Sett opp håret.
  3. Koffein til øyene.
  4. Ta en kald (og varm) dusj.
  5. Bruk en isbit.
  6. Kalde teskjeer.
  7. Fokuser på leppene.
  8. Masse maskara.
  See also:  Hva Kalles Studiet Av Jordens Hav Og Sjøer?

  Hvordan få bort en blåveis?

  Det finnes ikke noen spesiell behandling for blått øye. Eneste mulighet er å vente og la kroppen og huden hele seg selv. I starten er det best å plassere is på det skadde området. Hvis det fortsatt gjør vondt etter to dager, prøv en varm kompress men vær forsiktig så den ikke blir for varm – den må ikke brenne huden.

  Hvorfor blir man blå i øyekroken?

  Huden rundt øynene er veldig tynn. Derfor kan man se blå eller sort farge i øyeområdet. Mange blir blå rundt øynene hvis de har sovet lite, stresser mye eller lignende. Hvis du får smerter i øyet eller at øyet blir hovent eller rødt, kan det være lurt å oppsøke lege.

  Hvordan få blåmerke rundt øyet?

  Blåøye er et vanlig fenomen etter skade/støt mot ansiktet/øyeregionen. Det er et resultat av en blodansamling under huden rundt øyet. Da huden her er veldig løs, gir det rom for betydelig hevelse, og ansamlingen med blod vil gjøre hevelsen mørk, noe som er opphavet til det folkelige navnet på tilstanden.

  Hvilken farge dekker blå ringer?

  Husk at ferskentoner dekker blå ringer, grønt dekker rødhet, mens gult justerer ujevne hudtoner.

  Hvor lys skal concealer være?

  Concealeren bør være lysere enn resten av ansiktet, men pass på at den ikke blir for lys. Siden konsistensen er litt tørrere kan det være litt lettere å bruke en liten kost, da har du bedre kontroll på hvor mye du påfører.

  Hvordan sminke seg under øynene?

  – Det beste er å bruke foundation på huden i ansiktet, og concealer under og rundt øynene. Jeg selv legger foundationen opp til øynene (ca. 1-2 cm nedenfor øyet) og concealer under øyet, også blender jeg de sammen mot hverandre. På den måten sikrer man en fin og jevn overgang.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.