Hvor Lenge Kan Man Låne Bøker På Biblioteket?

Papirbøker: 4 uker. E-bøker: 4 uker. E-lydbøker: 4 uker. Lydbøker på CD: 4 uker.

Hvor mye koster det å få nytt bibliotekkort?

Kortet er gratis og utstedes av de fleste norske bibliotek. Nasjonalt lånekort kan også brukes i bibliotekenes tjenester på nett. Innlogging med Nasjonalt lånekort gir for eksempel mulighet til å få oversikt over egne lån og til å legge inn reservasjoner.

Hvordan skaffe seg Bibliotekkort?

Digitalt Nasjonalt lånekort er et fullverdig nasjonalt lånekort som lånere uten nasjonalt lånekort fra før kan skaffe seg ved å registrere seg på nb.bib.no. Tjenesten krever at man identifiserer seg ved hjelp av ID-Porten (MinID, BankID, m. fl.).

Kan man levere bøker utenom åpningstid?

Alle bibliotek har svarte returkasser merket biblioteket på utsiden av bibliotekene. Her kan du levere på eget ansvar utenom åpningstid. Du kan levere tilbake på en annet bibliotek enn der du lånte. Også ved andre bibliotek i Norge.

Hvor lenge kan man låne bøker på biblioteket USN?

Utlånstiden er normalt 3 uker. Biblioteket tilbyr dagslån av pensumbøker. Lån blir automatisk fornyet dersom materialet ikke er reservert for andre. For studenter fornyes lån i inntil 3 måneder, for ansatte inntil 1 år.

Er det lov til å spise på biblioteket?

Er det lov å spise og drikke i biblioteket? Du kan drikke kaffe eller te ute i biblioteket. Du kan bare spise på anviste plasser.

Hvordan få deichman lånekort?

Når du registrerer deg som låner, får du et digitalt bibliotekkort som ligger på Min side under «Mitt bibliotekkort». Du bruker det på samme måte som du ville brukt et fysisk bibliotekkort.

Hvordan skrive ut deichman?

Du kan skrive ut direkte fra våre publikumsmaskiner med innlogging. Korttidsmaskiner og alt av medbrakt utstyr må benytte portalen for å laste opp utskrift. Du kan velge annet språk på portalen og på multifunksjonsmaskin ved å trykke på globusen.

See also:  Hvor Lenge Har En Hund Løpetid?

Hva er mitt Lånekortnummer?

Lånekortnummeret finner du på baksiden av lånekortet ditt.

Hvordan koble til nett på deichman?

På alle våre bibliotek får du gratis tilgang til internett. På alle bibliotek utenom Bjørvika logger du deg på nettverket «deichman-gjest» med passordet «lesehest». I Deichman Bjørvika kobler du deg på nettverket «oslo-guest». Følg deretter instruksjonene.

Hvor kan man levere inn bøker?

Bøker, CD-er, filmer, leker, bager og kofferter

Fretex setter stor pris på å motta nyere bøker, musikk, filmer og leker. Dette kan du levere i en av våre butikker. Flere Fretexbutikker har store medie- og barneavdelinger. Bøker som ikke blir solgt i butikken går til energigjenvinning.

Kan man spise på Deichman?

Får man kjøpt noe å spise og drikke i Deichman Bjørvika? Du kan kjøpe både kaffe, lunsj og middag på Centropa kafé og restaurant som ligger i 1. etasje i Deichman Bjørvika. Centropa har også uteservering på bakkeplan og en egen takterasse i 2.

Hvordan låne bøker digitalt?

Hvordan kan jeg låne e-bøker og e-lydbøker i Allbok? Allbok fra Bokbasen finnes som app for både iOS og Android og kan lastes ned fra App store eller Google play. I tillegg til å kunne låne og lese bøker på telefon og nettbrett kan låneren også velge å lese bøkene rett i nettleseren på www.allbok.no.

Hvordan bestille kompendium USN?

Bestille via Oria

Logg på Oria i øverste høyre hjørne. Du kan nå reservere bøker som er utlånt/ikke tilgjengelig eller bestille bøker som er på andre studiesteder. Du varsles på sms eller epost når dokumentet er tilgjengelig for deg.

Hva er Dagslån?

Dagslån. Du får en påminnelse samme dag som du har lånt boka. Hvis boka ikke blir levert samme dag, blir lånekortet sperret for utlån.

Leave a Reply

Your email address will not be published.