Hvor Gammel Er Linus I Svingen Nå?

1. desember møttes de for å se første episode sammen. – Det var veldig hyggelig å møtes igjen. Vi hadde 140 innspillingsdager sammen, og minnene strømmet på, forteller Jakob “Linus” Borgen (18) i telefonen på vei til skolen i Bergen, der han nå bor.

Hvordan ser Akaya fra Jul i Svingen ut nå?

Da «Jul i Svingen» var adventskalender i 2006, hadde hun rollen som «Akaya». 25-åringen har flyttet fra Oslo til Porsgrunn, der hun er vernepleier-student. – Jeg trives veldig godt, jeg går tredje året, sier Yvonne Johnsrud. Hun synes det er helt ok å se på «Jul i Svingen» i dag.

Hvor er sletta i Jul i Svingen?

Er 99% sikker på at kjøpesenteret på Sletta er Lillestrøm Torv. De var der da Linus skulle passe Klara fordi mor og far skulle handle julegaver, og så stakk Klara av. Det stemmer, det. Det er Lillestrøm Torv.

Når døde Marvin fra Jul i Svingen?

Det var en video på TikTok som meldte: Døde av kreft RIP Marvin 1963–2021. I rollen som pappa til Linus i Jul i svingen het Mordal Marvin.

Hvor er svingen spilt inn?

Flere av dem foregikk på Romerike. Julehandel-episoden ble tatt opp på Torvet i Lillestrøm, episode fem om spøkelseshuset foregikk i et forfallent hus på Farseggen i Skedsmo, og en gård på Leirsund er med i Svingen, dessuten spilles det fotball i de oransje og svarte Leirsund-draktene.

Hvor finner man Jul på Månetoppen?

Jul på Månetoppen – 1. episode (Sesong 1) – NRK TV.

Hvor gammel er Børre fra Jul i Svingen?

Børre er bølla i Svingen. Han bor sammen med mamma Lucy som jobber mye og er fryktelig travel. Selv om Børre kan være en bølle, har han innerst inne bare lyst til å være venner med Linus og de andre. Det er Adrian Falch Karlsen (23) som spilte Børre, da var han bare 11 år gammel.

See also:  Hva Heter Anders Behring Breivik Nå?

Hva heter Børre fra Jul i Svingen?

Jul i Svingen: Yvonne Johnsrud som Akaya, Ina Svenningdal som Åsa, Jacob Borgen som Linus, Sebastian Warholm som Nure, Hassan Ali Iqbal som Atif, Adrian Falch Karlsen som Børre.

Hvor er episode 18 i Jul i Svingen spilt inn?

Et Notodden-ansikt dukker opp i Jul i Svingen fredag. Når Nure vinner tur og opphold på Geilo i episode 18 av den populære julekalenderen, dukker uventet Anica Seljestad fra Notodden opp – som togservitør med trillevogn og en hurtig innøvd heddalsdialekt.

Hvor kan jeg se Jul i Blåfjell?

NRK TV – Jul i Blåfjell.

Hvem spiller Vera i Jul i Svingen?

Medvirkende

Skuespiller Rolle
Fredrik Hannestad Tor
Ayu Dewi Aarvak Kartini
Siv Charlotte Klynderud Vera
Mats Mogeland Arne Olav

Når ble Linus i svingen spilt inn?

Linus i Svingen er en norsk barneserie på seks episoder som gikk på NRK1 i 2004. Musikken var ved Odd Nordstoga. Serien gikk på lørdager. Serien ble meget populær hos barn og NRK ble så fornøyd at de bestemte seg på å lage en julekalender med de samme personene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.