Hva Kan Man Ha Med I Håndbagasjen?

For eksempel brødskive med smør og pålegg, eller kjeks med fyll er tillatt å ta med i håndbagasjen. Kakebunn, tørre kaker, kjeks og cookies. Disse er tillatt å ta med i håndbagasjen. Kake og bakverk med fyll. Kake og bakverk med fyll regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter.
Væske kan kun tas med i håndbagasjen i beholdere som det er plass til maksimalt 100 ml (1 dl) i. Den totale mengden får ikke overstige 1000 ml (10 dl). Vann, brus, gelé, krem, parfyme, skum, innholdet i spraybokser og annet med lignende konsistens regnes som flytende væske.

Hva kan man ha med av flytende på fly?

Til sammen kan du ha med deg én liter væske, men det er visse begrensinger. Du kan ha med deg én gjennomsiktig plastpose som kan lukkes. Posen skal ikke være større enn 1 liter, og hver væskeholder i posen kan ikke romme mer enn 100 milliliter. Med beholder menes flaske, tube, flakong, beger og lignende.

Er det lov å ha med strikkepinner på fly?

Strikkepinner er tillatt i håndbagasjen. De står ikke på lista over forbudte gjenstander, og anses ikke å kunne benyttes som våpen. Du kan ta med deg vanlige strikkepinner av normal størrelse. Men merk at dette gjelder spesifikt for strikkepinner, og ikke gjenstander som ligner, for eksempel syl.

Hva er ikke lov å ha med i innsjekket bagasje?

miner, granater og andre militære eksplosiver. fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr. røykbomber og røykpatroner. dynamitt, krutt og plastiske eksplosiver.

Hva bør man ha med i håndbagasjen?

Disse tingene bør du ha i håndbagasjen

See also:  Hva Er Greia Med Grevinnen Og Hovmesteren?
 • Det er ikke så mye som skal til for at flyreisen blir enklere, mer praktisk og mer behagelig.
 • ···
 • Ørepropper og sovemaske. Det er ikke tilfeldig at vi har plassert denne øverst på listen.
 • Et skjerf.
 • En ekstra genser.
 • Desinfiseringsmiddel.
 • Egen underholdning.
 • Matpakke og snacks.
 • Kan man ha med toalettsaker i håndbagasjen?

  Om du ønsker å ta med for eksempel toalettsaker i håndbagasjen må artiklene pakkes i én gjennomsiktig plastpose som kan lukkes, og som maksimalt rommer en liter. Flytende væske er blant annet vann, brus, gele, lipgloss, deodoranter, parfyme, barberskum, hårgele, sjampo, solkremer, tannpasta og lignende.

  Kan man ha med tom vannflaske på flyet?

  – Reisende kan ta med seg tomme vannflasker og termos inn. Vann kan fylles på egne drikkefontener etter sikkerhetskontrollen.

  Er det lov å ha med kniv på fly?

  Kniver med bladlengde over 6 cm er ikke tillatt i håndbagasje, men kan tas med i innsjekket bagasje. Plastbestikk og butte ‘smørkniver’ regnes ikke som kniver, og kan tas med. Sikkerhetskontrolløren kan imidlertid avvise enhver gjenstand som vekker kontrollørens bekymring.

  Kan man ha bestikk i håndbagasjen?

  Plastbestikk og butte smørekniver regnes ikke som kniver, og kan også tas med. Likevel kan sikkerhetskontrolløren avvise enhver kniv som vekker kontrollørens bekymring.

  Hva skjer med innsjekket bagasje?

  Flyselskapet har ansvar for all innsjekket bagasje som er tillatt å ta med på flygningen. Dersom det kan påvises skade, kan du kreve erstatning fra flyselskapet. Det er viktig å huske på at du selv er ansvarlig for at bagasjen er pakket på forsvarlig måte.

  Kan man ha med alkohol i innsjekket bagasje?

  Så lenge du holder deg innenfor verdigrensene, kan du ta med deg følgende: Alkohol: Enten 1 liter sprit, 1,5 liter vin og 2 liter øl, eller 3 liter vin (4 flasker) og 2 liter øl, eller 5 liter øl.

  See also:  Hvor Lenge Kan Ribba Ligge I Kjøleskapet?

  Kan man ha med seg medisiner på fly?

  Kan jeg ta med medisin i håndbagasjen? Ja, medisin som er nødvendig for bruk på reisen er tillatt å ha med. Attest fra lege må medbringes dersom medisinen ikke er merket med resept fra apotek.

  Hva kan man ha med gjennom sikkerhetskontrollen?

  Dette kan passere sikkerhetskontrollen i lukket plastpose

 • Væske i beholdere som rommer inntil 100 ml. (
 • Alle beholderne må få plass i én gjennomsiktig en-liters pose.
 • Kun en 1-liters pose er tillatt per reisende.
 • Det er egne regler for tax free-poser i forseglet pose, se nedenfor.
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.