Hva Kan Man Bruke Gresskar Til?

Da får du ordentlig god smak og et veldig godt tilbehør til for eksempel biff. – Moser du det sammen med en skvett hvitvin, god eddik, og litt salt og pepper, får du en kjempegod mos eller puré som jeg synes harmonerer godt til hvitt kjøtt, legger han til. Gresskar kan brukes naturell eller stekt som tilbehør eller som del av for eksempel en pasta.

hva gjør man med gresskarrester?

Hva gjør man med gresskarrester? 1 Gresskarpai 3. Antall porsjoner = 1 Denne paien er ganske enkel å lage og blir nydelig. Det vi gjør er å kutte 2 Gresskarfyll:. Rens gresskaret og del opp kjøttet. Kok det i vann ca 15-20 minuter før vannet helles av og det moses i 3 Marokkansk suppe. Antall porsjoner = 6 Denne er noe av det beste vi har lagd. Igjen så overbeviser More

hvordan riste gresskarkjerner?

Gresskarkjernene fungerer perfekt som enten en sunn snack eller som topping på suppa eller yoghurten. Den letteste måten å riste kjernene på er å ta vekk alt kjøttet og legge de på en stekeplate med bakepapir.

kan du bake gresskar i ovnen?

De fleste har stiftet bekjentskap med gresskarsuppe i smakfulle varianter, men du kan også bake gresskaret i ovnen sammen med andre rotfrukter eller brukte det bakte gresskaret i en saftig salat. Spesielt i USA brukes gresskar også mye i baking, i for eksempel gresskarmuffins og gresskarpai som er veldig populære rundt Halloween og Thanksgiving.

Leave a Reply

Your email address will not be published.