Hva Er Dine Svake Sider Svar?

Først viser du selvinnsikt ved å avsløre en svakhet. Så forteller du hvordan du har tatt initiativ for å forbedre den. Og til slutt, fortell hvor bra det har fungert så langt. Eller som Lin sier, rund av svaret med en «happy ending».

Hva er min svake side?

Fortell om noen svakheter du har, men nevn samtidig hva du gjør for å forbedre disse. Du kan gjerne nevne konkrete eksempler på tiltak du har satt i gang. Kan dine negative sider komme til nytte? Da kan du i løpet av intervjuet vri de negative sidene over til å ha noe positivt i seg.

Hvilke sterke sider har du i en arbeidssituasjon?

Kutt ut stikkordsformen med klisjeer som hardtarbeidende, seriøs, målbevisst, punktlig, ambisiøs, lojal og effektiv. Snakk heller oppriktig og utfyllende over noen få, men viktige, sterke sider som er relevant på stillingen du søker på. Tenk strategisk ut fra hvilke ferdigheter som gjør deg kvalifisert for jobben.

Hva er styrkene mine?

Velg noen av dine mest vesentlige styrker som kreves for rollen og gi eksempler på prestasjoner. Styrker kan inkludere evnen til å lære fort, arbeide under press, gjøre flere ting på en gang, samarbeide med andre eller jobbe selvstendig.

Hva er dine sterkeste personlige egenskaper?

Her er noen eksempler på noen myke ferdigheter arbeidsgivere ønsker hos sine ansatte:

 • Ærlighet og integritet.
 • Sterk arbeidsmoral.
 • Emosjonell intelligens.
 • Selvmotivert.
 • Mye energi / positiv holdning.
 • Evne til å samarbeide.
 • Hva er din største prestasjon?

  Ved å spørre ‘Hva er din største prestasjon?’ Arbeidsgivere kan se om dine ferdigheter og arbeidsmoral samsvarer med deres behov og bedriftskultur. Ditt største prestasjonsvalg viser intervjueren hva du synes er viktig, og hvordan du oppnådde det vil fortelle dem hvordan du får ting gjort.

  See also:  Hva Er Denne Boligen Solgt For Tidligere?

  Hva er du mest stolt av å ha fått til?

  Tenk på hva du har fått til! Hvilke prestasjoner er du mest stolt av? Velg en prestasjon som passer selskapet og stillingen best. Det er ikke nødvendigvis den prestasjonen du er mest stolt av, men det er den som er mest relevant.

  Hvilke forventninger har du til jobben intervju?

  Den som intervjuer ønsker gjerne å vite hva din motivasjon og dine forventninger er. Spørsmål som dette vil avdekke om du har satt deg godt inn i hva stillingen innebærer. Vis at du har lest deg opp på selskap og bransje, og si noe om hva det er ved jobben som gjør at den passer for deg.

  Hva er grunnen til at du søker jobb hos oss?

  Når du svarer på spørsmålet om hvorfor du vil ha jobben, bør du dele relevante og spesifikke detaljer om hvordan din bakgrunn, erfaring, talenter, interesser, utdanning og andre egenskaper som gjør at du passer godt inn i denne jobben og i bedriften, råder Kelly.

  Hvorfor skal vi ansette deg?

  Et av spørsmålene du garantert får i jobbintervjuet er: Hvorfor skal vi ansette deg? Har du ikke tenkt gjennom svarene dine på forhånd kan det være at du ikke får jobben. Det er derfor viktig at du tenker gjennom begrunnelsen for at du søker hos nettopp denne arbeidsgiveren.

  Hvordan svare på jobbintervju?

  Det du bør gjøre:

 • Svar kortfattet og gå rett på sak.
 • Snakk utelukkende om jobb og karriere og fortell arbeidsgiver hvor du for tiden befinner deg i ditt profesjonelle liv, hva du har lært fra tidligere erfaringer og arbeidsplasser, samt hva som gjør at du er ivrig etter akkurat denne jobben.
 • See also:  Hvor Kan Man Ta Koronatest I Oslo?

  Hva er dine personlige egenskaper?

  Personlige egenskaper er attributter eller ferdigheter som kjennetegner deg. Det kan være sterke sider ved deg selv, som du føler at du er god til. Men det kan også være negative sider ved din personlighet, som du bør være deg bevisst i ulike sammenhenger.

  Hva er et speedintervju?

  Et fenomen for effektivisering av den første delen av rekrutteringsprosessen – grovutsilingen, er speedintervju. Det kan minne om speeddating, hvor man får noen få minutter til å gjøre et førsteinntrykk før man eventuelt går videre til neste runde.

  Hvilke egenskaper er attraktive for en arbeidsgiver i fremtiden?

  Egenskapene som gjør at du skiller deg mest ut i søknadsbunken er problemløsning, kommunikasjon, organisasjonsbygging og samarbeidsevner. I møte med rask teknologisk utvikling, ønsker arbeidsgivere seg ansatte med gode «myke» ferdigheter.

  Hva er de viktigste egenskapene du har for å lykkes i stillingen ?*?

  Dette er de 15 mest etterspurte egenskapene:

 • Strukturert.
 • Selvgående.
 • Ikke opptatt av egen prestisje.
 • Initiativrik.
 • Ansvarsfull.
 • Utadvendt.
 • Positiv.
 • Service-minded.
 • Hvordan kan jeg fortelle om meg selv?

  Fortell hvordan du kom dit du er i dag og trekk frem relevant erfaring/utdanning, samt gjerne relevante caser som kan være en fordel i jobben du søker. Fremtid. Fortell hva du ser for deg fremover, hvorfor du er interessert i jobben, og ikke minst; hvorfor akkurat DU passer så godt til den!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.