Hvorfor Får Man Hvite Flekker På Neglene?

Noen vil oppleve å få hvite flekker på neglene, dette skyldes skade eller slag på neglen, og er ikke tegn på noen mangelsykdom som myter skal ha det til, sier hun. Spedbarn kan ha en fordypning midt i alle neglene, denne ligner litt på formen til en skje. Det er ufarlig og vil forsvinne helt.

hvor lang tid er det for hvite prikker i neglen?

Når de hvite prikkene først har inntatt neglene dine, er det ikke bare bare å få dem vekk igjen. På NRK.no skriver en lege at neglen må vokse seg helt ut og fornyes fra roten før ting går tilbake til normalen. Dét kan faktisk ta mellom seks og 12 måneder.

hva er grå striper i neglene?

Tverrgående striper i neglen: Kan skyldes enhver sykdom som forstyrrer negleveksten, eller skader. Langsgående striper i neglen: Finnes normalt hos de fleste mørkhudete personer. Blåaktig misfarging av neglene: Kan tyde på oksygenmangel ved alvorlige hjerte- og lungesykdommer.

når er hvite prikkene vekk?

Når de hvite prikkene først har inntatt neglene dine, er det ikke bare bare å få dem vekk igjen. På NRK.no skriver en lege at neglen må vokse seg helt ut og fornyes fra roten før ting går tilbake til normalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.