Hvorfor Er Tøying Viktig Etter Trening?

Hvorfor er tøying viktig. Det er ikke nok å bygge muskler og oppnå aerob kondisjon. Du må også tenke på fleksibilitet. Tøying kan hjelpe. Du tenker kanskje på tøying som noe som kun utføres av løpere eller turnere. Men alle bør tøye for å beskytte vår mobilitet og fleksibilitet.

hva er fordelene med tøying?

Her er noen av de viktige fordelene med tøying: 1 Hindrer skader 2 Hjelper deg til å unngå såre muskler 3 Eliminerer stive muskler 4 Forbereder kroppen på trening 5 Reabsorberer melkesyre, som hjelper med å unngå utmattelse 6 Hjelper til med å komme i mental og fysisk hvilemodus, etter trening More

er det viktig å tøye ut musklene?

Tidligere trodde man at det å tøye ut musklene etter trening var viktig for å forebygge skader og redusere muskelømhet. I løpet av de siste årene har ekspertene gårt bort fra dette.

hva er målsettingen av tøyning?

Tøyningen kan også foretas før trening for å forberede kroppen til fysisk aktivitet. Målsettingen av tøyning er ofte å forebygge en varig forkortelse av muskler. I tillegg er det en prioritert oppgave å øke bevegligheten og fremme blodsirkulasjon i nakke-skuldermuskulaturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.