Hvordan Trene For Å Få Mindre Lår?

Svømming, sykling, jogging og gange i raskt tempo vil gi slankere lår, og knebøy er en effektiv øvelse for å styrke lårmusklene.

Hvordan få vekk fettet på lårene?

For å miste fett fra lårene dine og gjøre dem mer faste, er det viktig at du følger en fysisk treningsrutine for å stramme dem, så vel som et sunt kosthold.

Noen av øvelsene vi anbefaler for dette er:

 1. Sykling.
 2. Svømming.
 3. Jogging eller løping.
 4. Pilates.
 5. Yoga.
 6. Knebøy.
 7. Trappeklatring.

Hvordan få mindre lår og mage?

Ved å trene regelmessig både styrke og kondisjon, samtidig som du spiser nok og sunt kan du få mindre fett på lår og mage. Dette er gode basisøvelser som du fint kan ha som del av treningen din. Andre øvelser for lår er utfall, trappetrening, bakkeløp, hip-thrust.

Hvordan få tynnere lår uten å trene?

Du kan også legge inn øvelser som får opp pulsen som trappetrening, bakkeløp, hoppende utfall, burpees, hopp med knebøy og jogging på stedet for å trene mer utholdende styrke. Gode øvelser for lår er utfall, knebøy, oppsteg på step/ kasse.

Hvordan få sterke lår?

Her får du tre gode øvelser for lårmusklene.

 1. Knebøy. Klassisk knebøy trener både forsiden av låret, baksiden av låret, samt rumpe- og kjernemuskulatur.
 2. Beinpress. I motsetning til i knebøy trenger du ikke bruke energi på å stramme krop- pen, og teknikken er enklere.
 3. Bulgarsk utfall.

Hvordan bli kvitt sideflesket?

– Kondisjonstrening, gjerne av en relativt intensiv karakter og varighet på over 20 min. – Kosthold! Dette er nok det viktigste for å få bort sideflesket. – Vi ser dessverre ofte på sentrene våre at mange benytter rotasjonsapparatene for magen for å trene magemusklene som ligger under fettet.

See also:  Hvordan Scanner Man En Qr Kode?

Hvordan stramme opp innsiden av lårene?

5 måter å trene innsiden av lårene

 1. Beinløft, liggende på siden. Denne øvelsen trener både innsiden av lårene og hofteleddsbøyer, samt tar en del på de rette magemusklene.
 2. Som en sumobryter. Stå med bena fra hverandre, tærne skal peke litt utover.
 3. Glidende utfall til siden.
 4. Smalere knebøy.
 5. Bro med skvis.

Hvordan bli kvitt fettet på magen?

Det finnes ingen rask vei til å bekjempe magefettet, men dette kan være veien å gå, ifølge amerikanske Mayo Clinic.

 1. Spis sunt. Legg vekt på plantebasert mat, som frukt, grønnsaker og helkorn, og velg magre proteinkilder og meieriprodukter med lite fett.
 2. Begrens porsjonene.
 3. Vær fysisk aktiv hver dag.

Hvordan få tynnere bein?

Hvis man skal ned i vekt og redusere fettmasse, vil kroppen forbrenne litt fett fra hele kroppen. Gode øvelser for leggene er trappetrening og jogging, samt bakkeløp. Generelt sett vil styrketrening kunne gi deg mer muskler i leggene, men som jente trenger man ikke være bekymret for å få veldig store, markerte muskler.

Hvordan bli kvitt valker på ryggen?

Push-ups eller armhevninger er en av de mest vanlige øvelsene i de fleste treningsprogram. Push-ups er en fantastisk øvelse for armene og for å bli kvitt valkene på ryggen. Det er viktig å utføre øvelsen riktig. Hold kroppen i en strak, rett linje fra topp til tå.

Hvordan trene leggmuskler?

Selv om leggmusklene aktiveres i store basisøvelser som knebøy og markløft, bør du også ta spesifikke øvelser for leggene, hvis du vil ha dem til å vokse.

Fokus på leggene

 1. Stående tåhev. Det finnes mange forskjellige måter å ta stående tåhev på.
 2. Sittende tåhev.
 3. Tåhev i beinpressmaskin.
See also:  Hvor Mye Er En Spiseskje I Ml?

Hvorfor er det viktig å trene lårmusklene?

Ikke bare er god styrke og muskulatur i beina viktig for å holde oss oppreist, men den påvirker også hvilestoffskiftet og forbrenningen vår i stor grad. Desto mer muskulatur du har i beina, desto høyere forbrenning vil du også ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.