Hvordan Slå Av Finn Min Iphone?

Slik slår du av Finn min iPhone på iPhone

 • Åpne Innstillinger.
 • Trykk på > Hvor er?
 • Trykk på Finn min iPhone, og trykk deretter for å slå av.
 • Skriv inn Apple-ID-passordet ditt. Glemt passordet?
 • Trykk på Slå av.
 • hvordan kan du finne min iphone fra pc?

  Når du har satt den opp på din iPhone, kan du når som helst finne din iPhone fra PC. Husk at denne måten krever at du aktiverer alternativet Finn min iPhone og at iPhone er på nettet. Trinn 1 Kjør nettleseren din, skriv inn icloud.com i adressefeltet og trykk Enter-tasten for å åpne påloggingssiden.

  hvordan fjerner du en enhet i iphone?

  I Finn iPhone på iCloud.com klikker du på Alle enheter, og velger deretter enheten du vil fjerne. Hvis du ikke ser Alle enheter, er det fordi du allerede har valgt en enhet. Klikk på navnet på den gjeldende enheten midt på verktøylinjen for å se Enheter-listen og velg deretter en ny enhet.

  kan du slå av icloud?

  Hvis du slår av iCloud, blir alle iCloud-funksjoner på enheten slått av. Hvis du glemte å slå av Finn før du solgte eller ga bort en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple Watch, kan du slå av Aktiveringslås med Finn iPhone på iCloud.com.

  hvordan slår du av apple watch?

  Slik slår du av «Finn iPhone / iPad / Apple Watch»: 1 Slå på datamaskinen og åpne nettleseren (Safari, Chrome, Firefox, Opera, Explorer el. 2 Gå til nettadressen: www.icloud.com 3 Fyll ut Apple ID (se forklaring over) og trykk på pilen til høyre i feltet. 4 Fyll ut passord (se forklaring over) og trykk på pilen til høyre i feltet. More items

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.