Hvordan Bli Kvitt Blå Ringer Under Øynene?

Dropp den gamle concealeren For, en reduksjon av stress, nok søvn og et sunt kosthold kan redusere mørke ringer under øynene! Men dersom du trenger en quick fix, kan man alltids ty til en concealer. Du må bare velge riktig farge!

Hvorfor får man blå ringer under øynene?

Når huden er så tynn, er det lettere å se blodårene som ligger under huden. Og like under øyenene ligger det blodårer som dermed kommer til syne. Andre steder på kroppen er det dessuten et fettlag som skjuler blodårene, men under øynene er det mindre fett enn mange andre steder.

Hvordan bli kvitt mørke ringer rundt øyne?

For å lindre hevelse og blå ringer utover dagen, kan du legge kalde kompresser på øynene når du våkner. Vær også forsiktig når du påfører sminke og når du renser huden. Unngå å gni for mye i øynene og bruk myke vaskekluter rundt øynene.

Hva hjelper mot mørke ringer?

Mandelolje under øynene demper mørke ringer på grunn av dens innhold av fet linol- og oljesyre som styrker hudens barriere og demper betennelser. Fettet gir også mer spenst i huden, samtidig som mandelolje er rik på vitamin E og B som styrker og pleier den sarte huden rundt øynene.

Hvordan skjule blå ringer under øynene?

Slik sminker du bort mørke ringer under øynene

 • Påfør en kjølende øyekrem eller gel.
 • Legg så en dekkende concealer under øyepartiet, pass på å dekke hele området under øyet.
 • Gulfarget concealer passer godt for å nøytralisere blåaktige mørke ringer under øynene.
 • Hvorfor er jeg så mørk under øynene?

  De vanligste årsakene til mørke ringer

  See also:  Hvor Mange Watt Er 1 Kwh?

  1. Økt mengde pigmentering i huden rundt øynene. Avleiring av pigment i dette området er spesielt vanlig hos de med mørkere hudtype eller som tar brunfarge raskt. Det kan også være en etterfølge av betennelse på øyelokkene som ved atopisk eksem.

  Hvordan få blåmerke rundt øyet?

  Blåøye er et vanlig fenomen etter skade/støt mot ansiktet/øyeregionen. Det er et resultat av en blodansamling under huden rundt øyet. Da huden her er veldig løs, gir det rom for betydelig hevelse, og ansamlingen med blod vil gjøre hevelsen mørk, noe som er opphavet til det folkelige navnet på tilstanden.

  Hva er den beste øyekremen?

  Vi har testet ti forskjellige øyekremer og kåret Hylamide SubQ Eyes Advanced Serum til best i test. Dette er et serum for området rundt øynene som fukter effektivt og også ser ut til å ha en effekt på mørke ringer – noe som ellers pleier å være nesten umulig.

  Hva hjelper mot slitne øyne?

  Slik unngår du trøtte øyne

  1. Utnytt tyngdekraften. Bøy deg nedover eller prøv å henge hodet over sengekanten en liten stund.
  2. Sett opp håret.
  3. Koffein til øyene.
  4. Ta en kald (og varm) dusj.
  5. Bruk en isbit.
  6. Kalde teskjeer.
  7. Fokuser på leppene.
  8. Masse maskara.

  Hvilken farge dekker blå ringer?

  Husk at ferskentoner dekker blå ringer, grønt dekker rødhet, mens gult justerer ujevne hudtoner.

  Hvor lys skal concealer være?

  Concealeren bør være lysere enn resten av ansiktet, men pass på at den ikke blir for lys. Siden konsistensen er litt tørrere kan det være litt lettere å bruke en liten kost, da har du bedre kontroll på hvor mye du påfører.

  See also:  Hvordan Koble Google Home Til Wifi?

  Hvordan sminke seg under øynene?

  – Det beste er å bruke foundation på huden i ansiktet, og concealer under og rundt øynene. Jeg selv legger foundationen opp til øynene (ca. 1-2 cm nedenfor øyet) og concealer under øyet, også blender jeg de sammen mot hverandre. På den måten sikrer man en fin og jevn overgang.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.