Hvor Mange Kalorier Er Det I En Kroneis?

Kroneis Sjokolade (Diplom is, 1 stk. = 73 g)) Kalorier: 226 kcal Fett: 12,4 gram Sukker (tilsatt): 18,8 gram Karbohydrater: 25,6 gram En klassiker blant kjeksis, som aldri går av moten.

hvor mange kalorier er i vanlig norsk mat?

Selv om du vet kaloriinnholdet per 100 gram på hver av de tre bestandelene, kan det være en utfordring (hvis du ikke har en kjøkkenvekt tilgjengelig der og da) å anslå totalen i full fart. Derfor har vi laget denne hendige oversikten, som gir deg en viss pekepinn på hvor mange kalorier det er i vanlig norsk mat.

hva er kalorier i en matvare?

Selv om energiinnholdet i en matvare i dagligtale og media ofte oppgis i antall kalorier, er det som regel kilokalorier man mener. For eksempel så inneholder ikke 100 gram eple 49 kalorier, men 49 kilokalorier, som igjen er 49 000 kalorier (kilo = 1000).

hva er en kroneis med jordbær og sjokolade?

Det er ingenting i veien for å spise en is innimellom. En kroneis med jordbær eller sjokolade inneholder rundt 200 kcal, altså like mye som et lite måltid eller et litt større mellommåltid.

hva er mer kalorier i lettøl?

Færrest kalorier i lett-øl. Du sparer flest kalorier på å velge lettøl fremfor lite-øl, da mesteparten av energien kommer fra alkoholen. Sort kaffe, vann og sukkerfri brus er gode valg dersom man forsøker å holde vekta. Merk: En skive grovt brød er mye tettere (og inneholder mer næringsstoffer per gram) enn en luftig loffskive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.