Hvor Lenge Varer Botox I Pannen?

Hvor lenge effekten av botox i pannen varer vil variere fra person til person, men normalt vil effekten vare rundt 5 måneder. De fleste klinikker anbefaler å gjenta behandling 2-3 ganger i året for full effekt. En behandling er ikke gratis slik at man må vurdere antall behandlinger ut fra økonomisk kapasitet og behov.

hvor lang tid varer effekten av botox?

Områdene som oftest behandles er «sinterynken» i pannen mellom øyenbrynene, «kråkefot-rynkene» på utsiden av øynene, samt «tversover-rynkene» i pannen. Botox kan også brukes til behandling av migrene, overdrevet svetting samt flere andre medisinske tilstander. Hvor lenge varer effekten?

hva kan man behandle med botox?

HVA kan behandles med botox? 1 Moderat til dype linjer mellom bryn/sinnarynken 2 Pannen for å heve øyenbryn 3 Tversoverlinjer i panne 4 Ukontrollert blunking 5 Linjer som oppstår ved øynene 6 Overdreven svetting 7 Migrene 8 Tanngnisning 9 Tannkjøttsmil 10 Linjer på overleppe More

hvordan fjerner botox rynkene?

Ved en Botox-behandling vil legen sette sprøya ikke bare rett i rynkene, men også i musklene som er knyttet til rynkene. Det er ikke vanlig å få bedøvelse før en Botox-behandling, men sprøytene er så tynne at de fleste pasientene ikke synes det er vondt. Behandlingen tar ca. 15 minutter, og virkningen kommer etter noen dager.

Leave a Reply

Your email address will not be published.