Hvor Lenge Holder Jordbær Seg I Kjøleskapet?

Jordbærene kan holde seg i to til tre dager i kjøleskapet i én til fire grader. Ta de ut av kjøleskapet i god tid før du skal spise dem. Bringebær kan du skylle, men ganske forsiktig.

hva holder agurker i kjøleskapet?

Forbrukerrådet i Danmark har laget denne oversikten med gode oppbevaringstips for de vanligste typene frukt og grønt: 1 Agurk: Pakket i plast holder agurker en ukes tid i kjøleskapet, men de tåler ikke kuldegrader. 2 Appelsiner, sitroner og lime: De fleste sitrusfruktene har få dagers holdbarhet ved stuetemperatur, så du bør ha dem i plastpose i kjøleskapet. 3 Asparges: Holder seg et par uker i plastpose i kjøleskapet. Er de blitt slappe, kan du skjære av endene og la dem stå et par timer i kaldt vann. More items

hvor lenge holder hvitløk i kjøleskapet?

Du kan også knipe av bladene, skylle dem grundig og oppbevare dem i plastpose i kjøleskapet. Hvitløk: Holder seg inntil et halvt år i kjøleskap, og 3–4 uker i stuetemperatur.

hvordan legges grønnsaker i kjøleskapet?

Grønnsaker med jord bør ligge i kjøleskapets grønnsakskuff. Pærer: I kjøleskap ved cirka 10 grader, men adskilt fra annen frukt og grønt fordi pærene skiller ut etylen som framskynder modning og forråtnelse. Rotfrukter: Legges i kjøleskapet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.