Hva Er Vanlig Å Gi I Konfirmasjon?

Foreldre: 11.000 kroner i snitt. Besteforeldre: 7.200 kroner i snitt. Gjester: 800 kroner i snitt hver. Andre: 375 kroner i snitt.

Hva er vanlig sum å gi i konfirmasjon?

Hvor mye bør du gi? Undersøkelser fra DNB og Nordea viser at foreldre i snitt gir 10 000–13 000 kroner. Tanter og onkler gir 1 200 kroner. Venner av familien gir 700 kroner.

Hva er vanlig å gi i konfirmasjonsgave 2021?

Mange konfirmasjonsgjester velger å gi gave i form av penger til for eksempel BSU-sparing og fond.

Hvor mye gir man i konfirmasjonsgave 2020?

7200 kroner fra besteforeldre. 1300 kroner fra onkler og tanter. 800 kroner fra andre som skal i konfirmasjonen. Fra de som ikke skal i selve konfirmasjonen kan konfirmanten forvente å få 375 kroner.

Hvor mye gir man i konfirmasjonsgave til nevø?

Over 60 prosent mener fortsatt at det holder med 200 kroner til naboen og nærmere 70 prosent synes ikke at man bør gi så mye som 1000 kroner til niese/nevø. Er du invitert til venners barns konfirmasjon, mener de fleste at gaven bør ligge på et sted mellom 300 og 1000 kroner.

Hva er vanlig å gi i konfirmasjonsgave fadder?

Gavetips til konfirmasjon fra fadder

 • Bøker. En fadder har ofte en veiledende rolle overfor fadderbarnet sitt – et fint gavetips kan derfor være noe som kan gjøre konfirmanten bedre rustet for voksenlivet.
 • Til konfirmanten flytter hjemmefra.
 • Gavekort.
 • Trådløs høyttaler.
 • Hjemmestrikket ullgenser.
 • Hvor mye gir fadder til konfirmanten?

  Uansett, så er det veldig individuelt hva folk gir. Husker jeg fikk 500kr av tanter og onkler, og tantene som var faddere mener jeg at jeg fikk 500-700kr fra.

  See also:  Hvordan Få Noen Til Å Slutte Å Snorke?

  Hvor mye gir man i konfirmasjonsgave 2021 nabo?

  Besteforeldre: 7 200 kroner. Onkler og tanter: 1 300 kroner. Andre som deltar i konfirmasjonen: 800 kroner. Naboer, familiemedlemmer og andre som ikke deltar i selve konfirmasjonen: 375 kroner.

  Hva skal man skrive på kortet til konfirmanten?

  Hva kan man skrive på konfirmasjonskort? På et konfirmasjonskort kan man skrive mye forskjellig – alt fra et kort «Gratulerer med dagen og framtiden», til et lite dikt eller et sitat fra en klok munn.

  Hvordan gir man penger til konfirmanten?

  Vanligvis får konfirmanter konvolutter med et flott kort og sedler inni. Men nå er det «nye tider», og folk flest har ikke kontanter uten å måtte ta ut i butikk eller minibank. Derimot bruker folk Vipps til alt mulig, og en pengegave via den elektroniske betalingsløsningen på mobilen er både lettvint og raskt.

  Hvordan gi penger i gave?

  Slik gir du penger i gave

  1. Overfør med betalingsappen Vipps. Det er raskt og sikkert å overføre via Vipps. Du trenger: Smarttelefon (iPhone eller Android)
  2. Overfør i mobilbank-appen eller nettbanken. Et annet alternativ er å overføre via mobilbanken eller nettbanken. Du trenger:
  3. Ta ut penger i minibank.

  Hvor mye gir man i konfirmasjonsgave til tantebarn?

  En konfirmasjonsgave til tantebarn ligger oftest på 1000 – 1500 kr, avhengig av personlig økonomi og hvor mange barn det er i familien.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.