Hvor Mye Koster En Liten Tatovering?

En liten tatovering med enkle svart-hvitt linjer koster vanligvis fra 1000 til 2000 kroner. Dette kan for eksempel være en enkel rose på 10 x 5 cm på skulderen, armen eller i nakken. Gjennomsnittlig betaler nordmenn mellom 2000 og 5000 kroner for en tatovering.

hva koster fjerning av tatovering?

Det koster gjerne fra 50000 kroner og oppover dersom man ønsker en fjerning av tatovering med laser. Selv om du gjennomgår en behandling over flere måneder, vil ikke huden helbredes og bli slik den var. Dersom du tatoverer deg vil huden aldri bli så fin som den var før du ble tatovert.

hvordan settes prisen på tatovering?

Tatovering pris – Hvordan settes prisen på tatoveringen din? 1 Minstepris. Det koster alltid noe å sette i gang. For hver avtale må tatovøren bruke tid på administrasjon, klargjøring, 2 Timepris. De fleste tatovører vil på en eller annen måte regne i form av en en timepris. Denne timeprisen kan variere 3 Pris på utstyr. Det kan gå med en del utstyr for tatoveringen din. More

er tatovering forbudt?

Tatovering på hender, nakke, ansikt og hals er sjelden å anbefale, og et forbud finnes flere steder i verden mot å tatovere på disse områdene. Dersom en tatovør likevel tilbyr seg dette et sted der dette er forbudt, er det et tegn på at tatovøren ignorerer lover og regler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.