Hvor Mye Koster Det Å Male Et Hus?

Der er dog forskel på om man skal male indvendigt eller udvendigt. Der kan godt være lidt forskel i pris fra firma til firma og hvor i landet man befinder sig. Et hus på 140 m2 koster 15.000-25.000 kr. at få malet. Et hus på 200 m2 koster 25.000-35.000 kr. at få malet.

hvor lang tid tar det å male et hus?

De skal ha de rette sertifiseringene for arbeid i høyden, og kan effektivt sette opp og demontere et stillas. Profesjonelle firmaer får også til en bedre finish og er nøye på å bruke de riktige materialene og gjøre de riktige forarbeidene før jobben. Hvor lang tid tar det å male et hus?

hvor mye koster maling av hus?

Vi ser imidlertid også eksempler på maling av hus hvor prisen er noe lavere, ned mot kr 60,000. På den andre siden ser vi også flere større og mer omfattende prosjekter med en kostnad på over kr 200,000. Hvor ditt prosjekt havner på denne skalaen avhenger av flere faktorer, som vi går gjennom nedenfor.

hvor lang tid tar det å male huset utendørs?

Hvor lang tid det tar å male huset utendørs vil normalt avhenge av størrelsen på malejobben. Antallet etasjer og tilgjengeligheten for malerne vil også kunne spille inn på tiden og prisen. I tillegg vil forberedelsene også kunne påvirke, ettersom ulike materialer og husdesign krever ulik forberedelse.

hva er et hus malt?

Et hus som ikke er malt, men som har bygningsmaterialene direkte utsatt mot vær og vind, vil kunne påføres skader over tid, som blir enda mer kostbare å reparere i etterkant. Detaljerte prisestimater gis ved at en eller flere malere kommer og ser på ditt hus og ditt hus, for deretter å regne ut et estimat og et pristilbud for ditt prosjekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.