Hvor Mye Kan Man Spare På Bsu?

Hvor lenge kan jeg spare i BSU? Du kan spare i BSU til og med det året du fyller 33 år. Du kan spare inntil 27.500 kroner hvert år, og maks 300.000 kroner. For å få fullt fradrag for BSU-sparingen, må du ha inntekt over 75.000 kroner i året.

hvordan kan du overføre penger til bsu?

Overføring av penger til BSU-kontoen skjer helt fritt etter dine ønsker. Du kan sette inn penger når som helst og så mange ganger du vil. Det er ingen krav om at du må spare hvert år, og det er ingen nedre krav for hvor mye du må spare til sammen. Husk for øvrig at du ikke kan ta ut penger fritt fra BSU-kontoen.

hva er bsu i statsbudsjettet?

Forslag om endring på BSU-ordningen i statsbudsjettet I regjeringens forslag til statsbudsjett kommer det en endring av maksimalt årlig sparebeløp i BSU, fra dagens 25.000 kroner til 27.500 kroner. I tillegg foreslås det at skattefradraget for BSU-sparingen bare skal gis til de som enda ikke har kjøpt sin første bolig.

hvordan kan du nå maksbeløpet i bsu?

Nå må du fylle opp kontoen med maksimal sum i elleve år for å nå maksbeløpet – det er ett år raskere enn tidligere. Alternativt kan du fylle opp med mindre beløp enn 27.500 over enda flere år for å nå 300.000 kroner til sammen. Overføring av penger til BSU-kontoen skjer helt fritt etter dine ønsker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.