Hvor Mye Gir Man I Konfirmasjonsgave?

Hvor mye skal man gi i konfirmasjonsgave? Høysesongen for konfirmasjon nærmer seg. Konfirmantene forventer å få en stor sum med penger, men også andre ting står på ønskelisten. Enkelte konfirmanter forventer å få rundt 50.000 kroner i konfirmasjonsgave.

hva er konfirmasjonsgave for gutt?

10 konfirmsjonsgaver til gutt og jente 1 Kjør Ferrari 458 på gata. Dette er kanskje en konfirmasjonsgave som passer best til en fartsglad gutt. En tur med en 2 Helikoptersightseeing i Stryn. Det er ingenting som kan måle seg med den norske naturen. Her har du muligheten til å gi 3 Glødende kajakktur i Trondheim. Hvis du virkelig vil gi en spesiell opplevelse i More

hvor lang tid er det for en konfirmant?

Dagens konfirmanter er bare noen år unna det å skulle skaffe sin første bolig i et marked der boligprisene er høye, og egenkapital er viktig for å kunne komme seg inn på markedet. Mange konfirmasjonsgjester velger å gi gave i form av penger til for eksempel BSU-sparing og fond.

hva er forskjellen mellom konfirmant og gjest?

Det er store forskjeller fra konfirmant til konfirmant og fra gjest til gjest, men en ting er sikkert: Dagens konfirmanter er bare noen år unna det å skulle skaffe sin første bolig i et marked der boligprisene er høye, og egenkapital er viktig for å kunne komme seg inn på markedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.