Hvor Mange Skritt Er 1 Km?

Så hvor mange skritt er det egentlig i 1km? Helt gjennomsnittlig er hver kilometer rundt 1 300 skritt, men husk at alle har ulik skrittlengde! En lang person vil bruke færre skritt på 1km enn en kort person bruker.

hvor mye skritt tilsvarer i km?

Legg inn antall skritt fra skrittelleren, og kalkulatoren vil automatisk beregne hvor mye det tilsvarer i km. Ved å legge inn 1 km i kalkulatoren, tilsvarer det omtrent 1312 skritt. Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB.

hvor mye skritt kan du gå i vekt?

Vil du ned i vekt må du imidlertid gå mer, rundt 16 000 skritt. Hvis det passer for deg og ditt temperament, er det helt supert å gå alle de 10 000 skrittene. Hvis mulig, er det fint å variere skrittene, slik at du også går raskt og intensivt i oppoverbakkene. Da får du opp pulsen litt og blir andpusten.

hva er 10 000 skritt for ned i vekt?

I ettertid har flere undersøkelser vist at 10 000 skritt er en fornuftig anbefaling når målet er å holde seg fysisk rask og sunn. Vil du ned i vekt må du imidlertid gå mer, rundt 16 000 skritt. Hvis det passer for deg og ditt temperament, er det helt supert å gå alle de 10 000 skrittene.

hva er 10 000 skritt om dagen?

En produsent av skrittellere brukte 10 000 skritt om dagen som slagord, og det ble raskt en hit. I ettertid har flere undersøkelser vist at 10 000 skritt er en fornuftig anbefaling når målet er å holde seg fysisk rask og sunn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.