Hvor Mange Kalorier Er Det I Et Knekkebrød?

Hvis du leser hva som finnes i knekkebrød og brød per hundre gram, er det knekkebrødet som har mest kalorier. – Det er mer fuktighet igjen i brødet på grunn av høyere vanninnhold. Derfor ligger brød på rundt 250 kalorier per hundre gram, og knekkebrød på 350 kalorier per hundre gram.

hvor mye kalorier er et ferdigbrød?

Rent mel inneholder vanligvis – avhengig av type – mellom 320 og 350 kalorier. Ferdigbrød inneholder som regel mellom 200 og 300 kalorier. Knekkebrød, som har et lavt vanninnhold sammenlignet med andre brødtyper, ligger imidlertid noe over. Det samme gjelder for feite bakevaker som for eksempel croissanter.

hva er best for knekkebrød?

Bra med fiber, og en fin fordelling mellom karbohydrater, fett og protein, gjør dette knekkebrødet til en av vinnerne i testen. Energi: 1500 kJ (350 kcal) Protein: 12 g Karbohydrat: 50 g

hvor mange kalorier er i vanlig norsk mat?

Selv om du vet kaloriinnholdet per 100 gram på hver av de tre bestandelene, kan det være en utfordring (hvis du ikke har en kjøkkenvekt tilgjengelig der og da) å anslå totalen i full fart. Derfor har vi laget denne hendige oversikten, som gir deg en viss pekepinn på hvor mange kalorier det er i vanlig norsk mat.

hva er kalorier i en matvare?

Selv om energiinnholdet i en matvare i dagligtale og media ofte oppgis i antall kalorier, er det som regel kilokalorier man mener. For eksempel så inneholder ikke 100 gram eple 49 kalorier, men 49 kilokalorier, som igjen er 49 000 kalorier (kilo = 1000).

Leave a Reply

Your email address will not be published.