Hvor Kan Man Se Greys Anatomy?

Du kan se Grey’s Anatomy på Disney+. Mange af seriens første 17 sæsoner kan ses på (købslink: disney-plus tekst: Star på Disney+). Du vil også kunne streame den 18. sæson med nye afsnit hver uge, efterhånden som de bliver tilgængelige.

Waar kan ik Grey’s Anatomy kijken?

De serie is nu te zien op Amazon Prime Video, Disney+ en Videoland.

Is Grey’s Anatomy op Netflix?

Grey’s Anatomy is wel te zien op Netflix, alleen niet in Nederland. En laat dat nou net het land zijn waar jouw bank staat. Dat zit hem allemaal in streaminglicensies van series en films. Zo kan een film of serie wel in het ene land te zien zijn op Netflix, maar niet in het andere.

Waar Greys Anatomy seizoen 16 kijken?

Om het nieuwste seizoen terug te kijken is het dus wachten op de streamingdienst Videoland, waar seizoen 16 van Grey’s Anatomy waarschijnlijk in januari 2021 toegevoegd wordt. Grey’s Anatomy seizoen 16 is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op Net5. Seizoen 1 tot en met 15 zijn te zien bij Videoland.

Waar kan ik Seizoen 18 van Greys Anatomy kijken?

Het achttiende seizoen werd voor het eerst uitgezonden door ABC en ging van start op 30 september 2021. Binnenkort is dat achttiende seizoen ook te bekijken op streamingdienst Disney+ in Nederland. In Nederland is het mogelijk om via verschillende kanalen Grey’s Anatomy te volgen.

Waar kan ik gratis Greys Anatomy kijken?

Je kunt 30 dagen gratis naar de streamingdienst kijken. Op het video on demand-platform zie je de beschikbare seizoenen. Uitzending gemist via NLZIET: Je kunt de uitzendingen van Grey’s Anatomy seizoen 17 die momenteel via Net5 uitgezonden worden terugkijken met NLZIET.

See also:  Hvor Lenge Kan Kalkun Ligge I Kjøleskap?

Waar kan ik Seizoen 17 van Greys Anatomy kijken?

Seizoen 17 van Grey’s Anatomy bestaat uit 17 afleveringen en is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Hoe lang blijft Greys Anatomy op Videoland?

Slecht nieuws voor alle fans van ‘Grey’s Anatomy’ die de Amerikaanse ziekenhuisserie kijken via Videoland: vanaf april is dat niet langer mogelijk. De streamingdienst verwijdert binnenkort alle afleveringen van de populaire show. Ook Amazon Prime Video haalt seizoen 1 tot en met 16 van hun platform.

Kan je Greys Anatomy kijken op Videoland?

Grey’s Anatomy staat op Disney+ en is nog tot 3 juli 2021 te zien op Videoland. Lees hier meer over onze favoriete momenten. Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws.

Waarom staat Grey’s Anatomy niet op Netflix?

Deze streamingdienst heeft alle seizoenen in hun aanbod, waardoor de kans voorlopig nog kleiner is dat Netflix de serie kan gaan uitzenden. Voorlopig moet je dus bij Amazon Prime Video zijn voor het nodige ziekenhuisleed.

Hoeveel seizoenen Greys Anatomy op Videoland?

Videoland heeft aangekondigd dat alle seizoenen van de serie Grey’s Anatomy vanaf 3 januari 2022 te zien zijn bij de streamingdienst. In totaal verschijnen er zestien seizoenen, bestaande uit 363 afleveringen. Het ziekenhuisdrama van Shonda Rhimes (Bridgerton) is al jarenlang een groot succes op de zender ABC.

Hoeveel afleveringen seizoen 18 Greys Anatomy?

Lijst van afleveringen van Grey’s Anatomy

Seizoen Aantal afleveringen Uitgezonden
15 25 27 september 2018 – 16 mei 2019
16 21 26 september 2019 – 9 april 2020
17 17 12 November 2020 – 3 Juni 2021
18 TBA 30 September 2021 – TBA
See also:  Hvor Kommer Plasten I Havet Fra?

Hoeveel seizoenen van Greys Anatomy zijn er?

Grey’s Anatomy (televisieserie)

Grey’s Anatomy
Afleveringen 395
Seizoenen 18
Netwerk of omroep ABC
Website

Hoeveel seizoenen heeft Greys?

De dramaserie Grey’s Anatomy was na het zeventiende seizoen ook voorbij gegaan aan corona als hoofdonderwerp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.