Hvor Kan Man Se Dna Serie?

Nieuwe afleveringen DNA zie je vanaf zaterdag 10 april, iedere week, bij de KRO-NCRV op NPO 3. Het hele seizoen van DNA is nu al te zien op NPO Plus.

Waar speelt de serie DNA zich af?

De Deense misdaadserie DNA gaat in april op televisie van start op NPO 3: vier weken lang is er telkens een dubbele aflevering te zien. Het drama speelt zich af in Kopenhagen en volgt detective Rolf Larsen (Anders W. Berthelsen), die een gelukkig leven leidt met zijn vrouw Maria en hun paar maanden oude baby Andrea.

Hoeveel delen heeft Serie DNA?

DNA (televisieserie)

DNA
Einde 31 oktober 2019
Afleveringen 10
Seizoenen 1
Netwerk of omroep SBS Broadcasting

Waar gaat de serie DNA over?

Rolf Larsen, een rechercheur van het politiebureau in Kopenhagen, heeft zijn leven op brute wijze op zijn kop gezet wanneer zijn dochtertje wordt vermist. Vijf jaar later komt er een nieuwe aanwijzing als er een ernstige fout wordt ontdekt in de DNA-database van de politie.

Hoeveel afleveringen Sommerdahl Murders?

Kijk The Sommerdahl Murders zelf

Seizoen 1 van de serie The Sommerdahl Murders bestaat uit 8 afleveringen van 45 minuten, die samen 4 verhalen vertellen: Till death do us part: hierin vieren Dan en Marianne Sommerdahl dat ze 25 jaar getrouwd zijn.

Hoeveel seizoenen The One Netflix?

Gezien The One een gloednieuwe Britse serie is, zal Netflix ongetwijfeld eerst willen afwachten hoe het eerste seizoen wordt ontvangen voordat het een vervolg zal bestellen. Mocht er wel een tweede seizoen besteld worden, dan komen die nieuwe afleveringen waarschijnlijk pas ergens in 2022 op Netflix.

See also:  Hvor Mange Dager Er Det I Et Skuddår?

Welke Zweedse series zijn er op Netflix?

Top 10 beste Scandinavische misdaadseries op Netflix (november 2021)

 • Grenseland. Politieagent Niko beschuldigt een gewaardeerde collega van corruptie.
 • Kastanjemanden.
 • Modus.
 • Follow the Money.
 • Warrior.
 • Quicksand.
 • The Unlikely Murderer.
 • Trapped.
 • Hoeveel afleveringen Those who kill seizoen 2?

  Those who kill 2: Darkness

  De spanning was in deze 8 nieuwe afleveringen van 45 minuten minstens net zo groot gebleven. Er loopt namelijk een seriemoordenaar rond die het heeft voorzien op tienermeisjes.

  Hoeveel seizoenen The Murders?

  De serie heeft momenteel 1 seizoen.

  Waar speelt Sommerdahl Murders zich af?

  ‘The Sommerdahl Murders’ is de nieuwe Deense hitserie die nu bij de NPO te zien is. De serie speelt zich met name af in Helsingør in Noord-Seeland af.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.