Hvor Kan Man Kjøpe Pop It I Norge?

Pop It Fidget Toy, aktivitetsleke | Clas Ohlson.

Hvor kan vi kjøpe fidget toys i Norge?

Hos oss på Partyking kan du kjøpe alle de nyeste fidget toysene som lindrer og motvirker stress, ADHD, rastløshet og mye annet. Tenk så mye et lite leketøy kan gjøre! Vi har garantert et morsomt, spennende og fargerikt utvalg av morsomme fidget-leketøy.

Hva er greia med pop it?

Trykk ned boblene i den myke silikonformen mens du nyter den deilige følelsen og den uimotståelige lyden av et skikkelig godt POP! Når alle boblene er presset ned, er det bare å snu fidget-leken og trykke på boblene fra den andre siden.

Hvor mye koster pop it?

PrisNOK39,00 inkl. mva. Push Pop It er den superkule finger fidget leken som oppføres seg som bobleplast.

Hvor mye koster pop it deksel?

HVA KOSTER FORSENDELSEN?

Norge
Under 499 NOK Over 499 NOK
Brev Pakke med sporing
Posten – Brev Velg selv nærmeste hentested Bring – Hjemlevering
49 NOK 129 NOK 149 NOK

Hvor kan man kjøpe simple Dimple i Norge?

Pop It Fidget – Simple Dimple 5 Bobler | extra-leker.no.

Når kom Fidget Toys?

En Fidget-spinner er en slags stressnedsettende leke som tok hele verden med storm da den kom ut i april 2017. Den ble oppfunnet allerede i 1993, men tok ikke av før i 2017.

Hvordan fungerer pop it?

Pop It er finger fidget leken som oppføres seg som bobleplast. Popp så mange bobler du vil i en/samme rad. Spilleren som popper den siste boblen på brettet taper spillet!

Hvordan spille pop it game?

Spillregler: Spillerne bytter på å trykke boblene. Hver spiller kan trykke på 1-3 bobler om gangen, og må trykke på de tilkoblede boblene hver gang. Hvis spilleren ikke kan trykke på boblen, betyr det at spilleren har tapt.

See also:  Hvor Lenge Skal Man Koke Egg?

Er fidget toys?

Fidget toys er små ting som man kan ha i hånden og som optimalt sett ikke krever at man ser på eller tenker over dem. De holder hendene i gang. Det er ofte der at uroen viser seg. Den uroen som bare føles så irriterende, som et myggstikk man bare MÅ klø på.

Hva er pop up fidget?

Denne poppete fidget har en diskret poppelyd. Det er ikke sammenlignbart med bobleplastlyden men er like kul å «poppe». Produsert i silikon. Det finnes ingen løse deler eller lydenheter, hvilket gjør den perfekt å leke med i bilen, på bussen eller på flyet, i en restaurant eller på skolen.

Hva er pop it laget av?

Det fargerike fidget-leketøyet er laget av silikon og består av 6 x 6 rader med bobler som du kan presse ned slik at de lager en poppende lyd. Når du har poppet alle boblene, er det bare å snu leketøyet og starte på nytt! Leken er like velegnet til å aktivere små barn som til å motvirke stress hos voksne. OBS!

Når ble pop it oppfunnet?

Popit Media ble etablert i 1999 av gründerne, søskenparet Thor Erik Olsen og Inger Lise Olsen. Ideen var å etablere et nettsted for barn og unge som baserte seg på et ‘lek og lær’-konsept. Barneportalen suste oppover i antall besøkende (200.000 på ett år) og ekspanderte til Sverige og Danmark. Så kom nedturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.