Hva Koster Det Å Sende Pakke?

Norgespakke med postoppkrav

Vekt inntil Pris på posten.no Pris på Posten
10 kg 210,– 281,–
25 kg 310,– 391,–
35 kg 380,– 471,–
Håndteringstillegg for sendinger: – uten ytre emballasje – i rulleform – med lengde over 120 cm, bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm. 149,– 149,–

Hvor mye koster det å sende pakke med PostNord?

Priser

0-5 kg 69 kr
5,1-10 kg 119 kr
11–20 kg 199 kr

Hva koster det å sende en pakke på 5 kg?

Pakken kan spores. Maksmålene er lengde 35 cm x bredde 25 cm x høyde 12 cm Leveringstiden er 2–4 virkedager, men på noen strekninger 5 dager.

Pris på Norgespakke™ 0–5 kg.

Vekt Levere på Posten Sende fra postkassen din
0–5 kg 70,– 79,–

Hvordan sende pakke som mottaker betaler?

Skal du sende en pakke i Norge og ønsker sikker innbetaling fra den som mottar pakken, kan du sende Norgespakke™ med postoppkrav. Beløpet er på kontoen din inntil fem virkedager etter innbetaling. Du kan også kjøp denne på Posten, men det er billigere å forhåndsbetale på nett eller i sporingsappen.

Hva koster pakke med sporing?

Å sende en rekommandert pakke under 2 kg kan koste alt fra 200 kr og opptil nesten 500 kr avhengig av størrelse og hvor du skal sende pakken til. Pakker som ikke er rekommandert, men har sporing koster alt fra 149 kr og helt opptil over 500 kr for pakker som veier opptil 35 kg.

Hva er billigst å sende pakker med?

Det vanligste og billigste for så små pakker er å sende den direkte til postkassen til mottakeren. Du kan også velge å sende pakken med sporing eller som en rekommandert pakke, dette er ikke noe de fleste av oss vill ha behov for, og det koster dessuten betydelig mye mer.

See also:  Hvor Mange Megabyte I En Gigabyte?

Hvordan sende verdifull pakke?

Skal du sende noe verdifullt, kan verdibrev være riktig sendemåte for deg. Brevet kan kun sendes innenlands og være maksimum 2 kilo. Med verdibrev får du et bevis for at brevet er innlevert, og mottaker får beskjed om at sendingen har kommet på Posten.

Hvordan sende pakke over 35 kg?

Store pakker over 35 kg sendes enten som stykkgods eller partigods. Stykkgods er dør til dør-sendinger der du kan samle flere kollier i forskjellige størrelser med en samlet vekt på opptil 2,5 tonn.

Kan privatpersoner sende med PostNord?

Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord.

Hvor stor pakke kan jeg sende med PostNord?

Med PostNord Pallet kan du sende paller til hele Europa. Vekten kan være helt opp til 1000 kilo. Pallene henter vi hos deg og leverer til mottaker.

Hva koster det å sende med postoppkrav?

Hvor mye koster postoppkrav? Å sende en Norgespakke med postoppkrav som privatperson koster 76 kroner ekstra når du bestiller postoppkrav på internett eller via appen til Posten i 2021. Det er ekstra tillegg for å sende til Svalbard, ettersending, endring av adresse osv.

Er det trygt å sende med postoppkrav?

Postoppkrav er ikke en sikker måte å løse utfordringen med distanse mellom kjøper og selger. Det eneste kjøper vet er at man får noe tilsendt i posten, men ikke hva. Som selger kan du risikere at kjøperen ikke henter ut varen i tide, og du må stå for kostnaden for forsendelsen.

See also:  Hvor Mye Koster En Liten Tatovering?

Hvordan betale trygt på FINN?

Retningslinjer for trygg handel

  1. Bruk sunn fornuft. Vær ekstra på vakt dersom du kommer over et tilbud som er for godt til å være sant, eller du får en følelse av at noe ikke stemmer.
  2. Unngå forskuddsbetaling – bruk FINN Betalingsgaranti.
  3. Vær forsiktig med personlige opplysninger.
  4. Legg ikke ut annonser på vegne av ukjente.

Er det sporing på Norgespakken?

Bruk Norgespakke™ med sporing og erstatning.

Hvordan spore Norgespakken?

Slik sporer du

Har du et sporingsnummer (sendings- eller kollinummer) på en sending, kan du spore. Du får tilsendt sporingsnummer på SMS eller e-post fra sender, eller du blir varslet av Posten via appen, SMS eller e-post. Du kan også bruke strekkoden på en hentemelding du får i postkassen.

Hvordan få seg postboks?

Så enkelt er det

  1. Bruk BankID, eller en av de andre mulighetene som kommer opp, og logg inn.
  2. Søk etter ledige postbokser på valgfritt sted.
  3. Velg medlemmene i husstanden som skal motta post i postboksen.
  4. Når bestillingen er gjennomført får du oppgitt din nye postboksadresse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.