Hva Får Vinneren Av Norges Tøffeste?

Han konkurrerte mot ni gjennomtrente deltakere. Alt fra personlige trenere, til topptrente dansere og idrettsutøvere. Selv sikret han seg en premie på 50.000 kroner, men seieren har større verdi enn som så. Isak er nemlig blitt en tv-yndling.

Hva var premien på Norges tøffeste?

Vinneren av Norges tøffeste belønnes med en pengepremie på 50.000 kroner.

Hvem kom på andreplass i Norges tøffeste?

Og ja, jeg er fortsatt programleder… wiiiii, skriver Jørgine «Funkygine» Vasstrand på bloggen sin. Hun kom på andre plass i sesong en, og har etterpå vært programleder for det populære konseptet der en rekke topptrente kjemper om tittelen som «Norges tøffeste».

Hva har Isak Dreyer vunnet?

Isak Nessestrand Dreyer (født 1994) er en norsk snekker, fisker og realitydeltaker fra Tverlandet, Bodø. Dreyer vant sesong 3 av NRK-serien Norges tøffeste, og vant også den sjette sesongen av TV 2-programmet Farmen kjendis.

Hva fikk Isak Dreyer i premie?

Søndag gikk fisker Isak Dreyer (27) av med seieren i «Farmen kjendis». I premie fikk han en splitter ny luksus-elbil, men den har han ingen planer om å beholde. – Hjemme har jeg en kjempefin bil som går på diesel, den vil jeg ikke bytte ut. Jeg trenger penger mer enn ny bil, sier han til Klikk.

Hvem vant Norges tøffeste Jørgine?

Fisker Isak Dreyer (26) fra Bodø vant Norges Tøffeste på NRK med Jørgine Vasstrand «Funkygine» – Nordland.

Hvor spilles Norges tøffeste?

Norges tøffeste ble spilt inn i Trondheim, fra september til oktober i fjor, og har blitt sendt på NRK de fem siste ukene.

Hvem ble nr 2 i Norges tøffeste?

Vinnere

See also:  Hvor Lang Tid Tar Koronatest Svar?
Sesong Navn Idrettsgren
1 Geir Kåre Cemsoylu Nyland Kampsport
2 Fredrik Godager Eide Styrketrening
3 Isak Dreyer Fisker/tømrer

Hvem vant Norges tøffeste kjendis?

Petter Schjerven vant «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis»: – Overrasket meg selv. Se vinnerøyeblikket i videoen under: Birk Ruud (21), Petter Schjerven (54) og Mona Berntsen (31) kjemper søndag kveld om tittelen som «Norges tøffeste kjendis» – en kamp som viser seg å bli svært tøff for samtlige.

Hvem er kjæresten til Isak Dreyer?

Siden starten av årets «Farmen kjendis», har romanseryktene florert rundt de to deltagerne Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (28).

Hva har skjedd med Sofie og Isak?

Sophie Elise og Isak Dreyer skal tilbringe lang tid fra hverandre. De siste dagene har Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27) delt flere bilder av hverandre i sosiale medier. Akkurat hva ståa er mellom «Farmen kjendis»-duoen er ikke kjent, men nylig ble det spekulert på om de to bekreftet forhold.

Hva er Isak Dreyer kjent for?

Isak Dreyer (27) har på kort tid gått fra å være en ukjent fisker fra nord, til å vinne både «Norges tøffeste» og «Farmen kjendis». Oppmerksomheten har ikke latt vente på seg, spesielt ikke etter at seerne fikk se at han fant tonen med Sophie Elise Isachsen (27) inne på «Farmen»-gården.

Hva gjorde Isak med premien?

Isak fikk ikke bare oppmerksomhet, heder og ære for seieren. Han fikk også nøklene til en splitter ny luksuriøs elbil. 27-åringen satte pris på premien, men har ingen planer om å beholde den. – Hjemme har jeg en kjempefin bil som går på diesel, den vil jeg ikke bytte ut.

See also:  Hvor Mange Mål Har Ronaldo Scoret?

Hvem vant Farmen kjendis 2022?

Isak Dreyer er vinneren av «Farmen Kjendis 2022 » og en splitter ny bil. AREMARK (Nettavisen): «Farmen Kjendis» er over for denne gang, og søndag kveld ble det til slutt «Norges tøffeste» Isak Dreyer (28) som stakk av med seieren på gården i Aremark.

Hvem vant Farmen kjendis 2021?

Søndag kveld var det endelig duket for finalen i den sjette sesongen av «Farmen kjendis». Etter den tradisjonelle kunnskapskonkurransen ble det klart at Isak Dreyer (27) vant, etter å ha slått Øyunn Krogh (26) i finalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.