Ansiktskrem best i test

Alle vil ta seg best mulig ut, og spesielt i ansiktet. Derfor er kvaliteten og ikke minst prisen på ansiktskremer viktig. Produsentene kommer hele tiden med nye produkter, basert på ny teknologi. Og så testes disse av forskjellige nettsider. Spørsmålet er bare om en ansiktskrem som er best i test, er best for deg?

Ansiktskrem som er best i test

Vi har alle forskjellige hudtyper, og mange har det man kaller blandingshud. Dette vil si at huden i ansiktet består av områder med fet hud og områder med tørr hud. I slike tilfeller kan det være vanskelig å finne den beste ansiktskremen. Så da kan det være lurt å se på hvilke ansiktskrem som er best i test. Dette gir en god indikasjon på kvaliteten og ikke minst, de fleste steder vil gi en utfyllende beskrivelse av ansiktskremene. Da vet man mer om produktet og det blir lettere å finne det som passer best. Et godt tips er å teste ut noen kremer gratis, før du velger hvilken du vil kjøpe.

Hva tester man?

Kriteriene for å kunne si at en ansiktskrem var best i test varierer fra testpanel til testpanel. Det er noen ting alle tester for, slik som pris, duft og konsistens. Utover det, er det store variasjoner. Derfor er det lurt å lese overskriften på testen. Hva er det man tester for? Noen tester går spesifikt på å finne den beste ansiktskremen som hjelper mot rynker. Har du ikke rynker, trenger du ikke produktet, og det har ingen betydning hvilken ansiktskrem som er best. Du kan lett lete på nettsider som minmote.no, klikk.no og andre lignende nettsider og finne tester som er relevante for deg. Ser du etter en ansiktskrem for tørr hud, finn en test som spesifikt vurderer dette.

Natt og dag ansiktskrem

Ansiktskrem er ofte en del av et sett. Så hvis du har valgt en ansiktskrem som er best i test tilhører ofte en serie med hudpleieprodukter. Da kan det være lurt å sjekke utvalget. En god nattkrem hjelper huden din å fornye seg, mens dagkremen hjelper mot UV stråling og annet. I tillegg er det ofte renseprodukter som passer perfekt med den valgte ansiktskremen. Husk at man kan velge en ansiktskrem som er best i test, men hvis man ikke renser huden godt nok vil selv den beste ansiktskremen påvirke huden negativt.