Ansiktskrem mot kviser

Kviser er noe alle får, i større og mindre grad. Ofte får man kviser i tenårene, en sårbar tid for de fleste. Heldigvis vil de fleste oppleve at de blir kvitt de verste utbruddene når de kommer opp i 20-årene. Noen få opplever å være plaget i perioder mesteparten av livet. Les videre for å få mer informasjon om kviser og råd for å redusere plagene.

Årsaker til kvisene

Kviser skyldes økt talgproduksjon i huden. Denne økte talgproduksjonen gir talgpropper som blir sittende fast i porer i huden. Dette igjen gir betennelser når bakterier angriper talglaget. Dette er de hvite og/eller gule kvisene. Hvor hardt man blir rammet har ingenting med renslighet å gjøre, men skyldes helt andre ting. Alvorlighetsgraden bestemmes stort sett av arv, stress, noen legemidler og ikke minst kremer og sminke. Den overdrevne talgproduksjonen gjør huden fet. Så man bør bruke en ansiktskrem mot kviser. Denne er spesielt mild mot huden og hjelper å begrense utbruddene.

Finn en god ansiktskrem mot kviser

En god, spesifikk ansiktskrem mot kviser vil være lett, uten å tørke ut huden. For selv om huden er fet grunnet den store talgproduksjonen, må man finne den rette balansen. En for tørr hud gir økt kvise produksjon, og det samme gjøre en for fet hud.  Derfor er det lurt å lete på nettet og besøke forskjellige nettbutikker som for eksempel blush.no. Her finner du ikke bare gode ansiktskremer mot kviser, men og mange gode råd og tips. Hvis du opplever at det bare er noen steder i ansiktet du får spesielt mye kviser, kan det være lurt å bruke to forskjellige ansiktskremer mot kviser. Da får du optimal effekt.

La huden puste

Ettersom talgproduksjonen ofte er verst i tenårene, er det mange tenåringer som legger på tykt med sminke for å dekke over utbruddene. Dette vil dessverre forverre problemet. Så det er svært viktig at man lar huden få helt hvile fra sminkeprodukter så mye som mulig, spesielt om natten. Vask og rens huden nøye så du får bort alle sminkerester før du påfører ansiktskrem mot kviser, ikke en nattkrem. For husk, en nattkrem er ofte svært fet og dette gir mer utbrudd. Bruk ansiktskrem mot kviser både morgen og kveld for det beste resultatet. Du kan også prøve Preactil som er bra mot kviser, hvis du ønsker en raskere behandlingstid. Lykke til!