Sliter du med tørr hud?

Man kan få tørr hud både i ansiktet og på kroppen generelt. Tørr hud begynner ofte å klø og mange opplever at de lettere får sårdannelser i huden. Derfor er det lurt å investere i de rette hudkremene for å sikre at huden får den beste behandlingen for å bli kvitt problemet eller i det minste holde det i sjakk. Les mer om hudkrem og tørr hud.

Huden vår er kroppens første forsvarsrekke mot infeksjoner og sykdommer generelt. Derfor er det svært viktig at man bruker rett hudpleie. Tørr hud trenger ikke nødvendigvis en svært fet hudkrem. Det kan være at man trenger en hudkrem med spesifikke vitaminer. Husk å sjekke med helsepersonell hvis du sliter med tørr hud som flaker av og det lett blir sårdannelser. Dette kan tyde på at du lider av en hudsykdom som krever en spesifikk behandling. Hvis du ikke er spesielt plaget, men likefult sliter med tørr hud, er det bare å prøve seg frem. Så hva bør du se etter?

Rett fuktighet

Det er svært mange hudkremer på markedet. Dette gjør at du har mye å velge mellom. De som sliter med tørr hud vil ofte oppleve at hudkremen ikke trekker godt nok inn i huden. Derfor kan det være lurt å ha en lett dagkrem som er lettere og trekker raskt inn til å bruke på dagen. Så kan man bruke en kraftigere hudkrem om natten som er mer behandlende. Det er også viktig å tenke på hvor man skal bruke hudkremen, spesielt hvis man er svært plaget med tørr hud:

  • Bruk en hudkrem for tørr hud bare på de områdene som er rammet.
  • Bruk en vanlig hudkrem alle steder hvor du ikke har spesielt tørr hud. Dette vil hjelpe å hindre at du får mer tørr hud.
  • Bruk hudkrem på kroppen og ansiktskrem i ansiktet. Ikke bland disse to! Hudkrem og ansiktskrem har forskjellige ingredienser for maksimal utbytte.
  • Menn bør velge produkter spesielt utviklet for menn ettersom menns hud, generelt sett, er tykkere enn kvinners.

 

Rett behandling gir gode resultater

Det er ingen grunn til å være fortvilt selv om du sliter med tørr hud. Det er mange forskjellige behandlinger tilgjengelig på markedet som kan hjelpe de fleste med å få en silkemyk hud. Vi kan nå også anbefale den nye metoden med Swiss Skin Roller, som er meget godt fungerende til å motvirke både tørr hud, men også arr, rynker eller cellulitter. Kan bestilles til et meget gunstig spesialtilbud nå:

Har du hudproblemer? Prøv Swiss Skin Roller! Bestill HER.

Prøv eventuelt noen av de gratis ansiktskremene som hjelper både for rynker og tørr hud, spesielt retinol er en virkningsfull krem med veldig fornøyde brukere.