Hvordan fungerer botox?

Mange kjenner til resultatene fra en botox-behandling, nemlig glatt hud uten rynker. Dette er  mange kvinners og mange menns drøm. Å utsette aldringstegnene i ansiktet, gjør at en ser og føler seg yngre. Les videre for å få mer informasjon om hvordan man får det beste resultatet med botox.

Botox brukes i svært små mengder i ansiktet og er et medikament som bedøver nervene. Middelet sprøytes inn med en tynn nål på spesifikke, forhåndsbestemte steder i ansiktet. En dyktig hudlege eller hudpleier vil sette presise, små doser med botox for maksimal effekt. Dette gjør at behandlingen kun påvirker spesifikke punkt og man beholder den vanlige minimikken. Resultatet er mindre rynker og et vakkert ansikt.

Stivt smil myten

Dessverre er det mange som ikke vet hvordan botox fungerer. I utlandet er det mange som tilbyr botox-behandling uten å ha god nok utdannelse. Resultatet blir et stivt smil og begrenset mimikk. Det enkelte folk gjør feil, spesielt kjendiser, er for hyppige behandlinger. Botox blir gradvis tatt opp i kroppen, så man vente med nye behandlinger etter noen måneder. Dessverre er noen så opptatt av å se ung ut at de ikke venter lenge nok mellom behandlinger. Dette påvirker mimikken i ansiktet negativt. Så lenge du vet hvordan botox fungerer og tar det med måte, vil de færreste få et stivt smil og dårlig mimikk. Vær klar over prisen som ligger på mellom 5.000 og 6.000 kroner, og en slik behandling varer da normalt i ca. 3 måneder før du må ut med de samme pengene en gang til. Så dette er en ganske så kostbar affære for å bli kvitt rynker i ansiktet.

Finn den rette klinikken

Nå som du vet hvordan botox fungerer, må du forsikre deg om at de som skal behandle deg og vet dette. Sjekk på nettet for å finne den rette og ikke minst seriøse klinikken. Sjekk at behandlerne er en godkjent og ikke minst, sjekk hva andre sier om behandlingene. Du finner mye bra informasjon på nettet med et enkelt søk. Botox er en behandling som passer for de aller fleste, men noen få kan få allergiske reaksjoner. Derfor vil de som vet hvordan botox fungerer og har erfaring med å bruke middelet, anbefale at man prøver en liten dose først. Så husk å spørre behandleren om reaksjoner og bivirkninger og behandleren anbefaler. Botox fungerer utmerket for de aller fleste, men bare hvis det gjøre riktig. Nå som du vet hvordan botox fungerer kan du finne den rette klinikken og få glatt, rynkefri hud på et øyeblikk.

Men husk på at selv om dette fungerer ganske bra, så er det sbolutt ikke gratis. Hvis du heller vil prøve en gratis krem, anbefaler vi deg å teste ut Retinol Vitamin A kremen, som du kan prøve gratis i 30 dager, mot at du bare betaler 36 kroner for porto. Hvis penger derimot ikke er noe tema, så kan du jo bare kjøre på med Botox!