Ansiktskrem for menn

Menns hud er annerledes enn kvinners. Derfor er det ikke lurt å ”låne” litt av kjæresten hudkrem etter barbering eller dusj. Dette kan gi både utslett og ikke minst, fremme tidlige aldringstegn. Les mer om hvordan din hud blir best med en ansiktskrem for menn.

En ansiktskrem er ikke bare en hvilket som helst krem. Denne er spesielt utviklet for å hjelpe med forskjellige problemer som tørr hud, rynker og annet. Derfor er det viktig at man velger rett ansiktskrem, uansett om man er mann eller kvinne. Menn har en tendens til å ta det første og det beste, men det er viktig å vurdere den spesifikke ansiktskremen for menn før man kjøper den. Så hva skal man se etter i en god ansiktskrem for menn?

Du kan sjekke ut de mest populære kremene her!

Hva man skal se etter i en ansiktskrem for menn?

Det er flere forskjellige merker innen ansiktskrem for menn. Dette skal dekke en rekke forskjellige behov, for menns hud er forskjellig. Det som passer for en, kan være helt feil for en annen. Så det kan være lurt å ta en titt i speilet og spesielt se på områdene rundt nesen og munnen, samt kinnene. Føles disse områdene tørre eller fuktige? Tørre områder bør behandles med en ansiktskrem for tørr hud, mens fuktige områder bør ha en ansiktskrem for fet hud. Har man begge deler, så finnes det gode ansiktskremer som passer for kombinasjonshud. Kosmetikkbutikker på netter og i fysiske butikker, har ofte egne sider hvor man kan finne gode råd og anbefalinger. Ikke velg det første og beste, finn en god ansiktskrem som passer din hud.

Ansiktskrem i ansiktet, hudkrem på kroppen

Mange menn tar det første og det beste når de skal ha en fuktighetskrem etter dusjen. Dette er ikke bra for huden. Derfor bør du kjøpe minst to kremer, en for huden og en for ansiktet. En hudkrem for menn vil lukte god for menn, kanskje uten en spesiell lukt og føles god mot huden. Kjøp gjerne og en ansiktsrens når du første er i gang. Vanlig såpe tørker ut huden og da må du bruke mer ansiktskrem. Ansiktskrem for menn er ikke bare en fin gave til deg selv, men og en perfekt gave å gi til noen man er glad i. Huden vil takke deg for det!