Sneglekrem for huden

Hvem vil vel ikke holde huden ung og vakker så lenge som mulig? Røykerne svarer du kanskje. Det er en sannhet i det. En usunn livsstil gjør at vi eldes raskere. Det ser man spesielt på huden. Kombinert med sunnere vaner, finnes det også enkelte flere gode knep man kan benytte seg av. Sneglekrem er et av de. Les om dette her! Sneglekremen fra Escargot her, med dokumentert resultat!

Rynker og ujevnheter er helt naturlige og kommer nok etter hvert uansett. Man kan bremse prosessen effektivt med å ta godt vare på både helsa og huden. Overdreven soling, røyking og mye alkohol, er blant værstingene for kroppens største organ, nemlig huden. Elastisiteten mister man fordi genene som produserer viktige stoffer, blir skadet. Unngår du de verste faktorene, vil huden holde seg ung og pen i lengre tid. I tillegg kan du beskytte huden med gode kremer, som tilfører fuktighet og viktige stoffer.

Sneglekrem inneholder viktige stoffer for huden

Stoffene kollagen, allantoin og elastin produseres naturlig i huden og bidrar til hudens fasthet og glatte ytre. Dette er elementer som det finnes rikholdig av i sneglekremer. I tillegg finner man andre viktige proteiner som huden bruker som byggeklosser når ny hud genereres. Sneglenes sekret produserer akkurat de samme molekylene som din egen hud, og flere studier peker i retning av at tilførsel av dette kan hjelpe huden med å bevare sin naturlige elastisitet. Den dermatologiske effekten vil variere noe fra person til person, men samlet sett er forskningen ganske overbevisende på dette feltet. Organisk snegleserum – Snail Care ansiktskrem

Velg organiske kremer

Huden din liker ikke mange av de kjemiske stoffene vi utsettes for til daglig. Derfor lønner det seg ofte å bruke naturlige produkter som ikke inneholder skadelige stoffer. Sneglekrem inneholder sneglenes eget naturlige sekret, og er ikke tilsatt stoffer som huden reagerer på. Blandingen av naturlige molekyler er ment til å beskytte sneglens eget ytre, og egner seg derfor perfekt også til menneskers hud. Dette hjelper betydelig på når man vil begrense virkningen av tidens tann.

Vi blir nok både eldre og mer rynkete ettersom årene går, men med enn sunn livsførsel, og gode produkter, bevarer vi vår ungdommelighet betydelig lengre. Vi kan også forbedre rynker og strekkmerker som allerede har oppstått, ved rett behandling. Gode kremer som beviselig gir resultater er definitivt å foretrekke fremfor dårlige produkter.