Finnes det rynkekrem med solfaktor?

En rynkekrem skal hjelpe mot rynker og fine linjer, mens kremer med solfaktor skal beskytte huden mot solens skadelige stråler. Begge deler er viktige for huden din. Spørsmålet blir da om det finnes kremer på markedet som gjør begge deler samtidig? Les videre for å finne ut om rynkekremer med solfaktor.

En god krem som hjelper mot rynker inneholder ofte A-vitaminsyre. Denne hjelper å tilføre fuktighet samtidig som det stimulerer hudens kollagenproduksjon. Dette hjelper å minske rynkene som allerede har oppstått. Når det er sagt, den beste rynkekremen er en krem som inneholder en bredspektret solfaktor. For solens stråler stimulerer huden negativt når det kommer til dannelsen av rynker. Så det er viktig å bruke en høy solfaktor i ansiktet, året rundt. Heldigvis er det solfaktor i de fleste ansiktskremene, rynkekrem eller ikke. Så en rynkekrem med solfaktor er enkel å finne.

Gå for kvalitet


Solens stråler påvirker huden hele livet vårt. Derfor er det viktig å tenke på å beskytte huden. Jo tidligere man begynner, jo bedre. Små barn  blir smurt med solkrem, men når de blir ungdommer går de ofte ute i all salgs være uten solkrem. Dette kan være uheldig for den senere utviklingen av fine linjer. Derfor bør man velge en kvalitets ansiktskrem som har en høy solfaktor for daglig bruk.

Kjøp MD Formulations til kun 570,- som reduserer rynker og solskadet hud!

Det er mange rynkekremer på markedet som alle er godkjent av norske myndigheter som trygge å bruke. Dette betyr ikke at de holder alt de lover. Derfor bør man bruke litt tid på å sjekke produktet på nettet, finne ut hva andre mener og ikke minst, se hvor høy solfaktor den har. For selv på vinteren bør man bruke en ansiktskrem med solfaktor.

Mye å velge mellom


Produsentene av ansiktskremer finner hele tiden nye løsninger for å prøve å nå det uoppnåelige målet: evig ungdommelig hud. Derfor er det mange produkter på markedet å velge mellom. Så å si alle ansiktskremer har solfaktor, men det kan være lurt å sjekke hvor god beskyttelse man får.  Dette står på pakken. I tillegg bør man sjekke tilbakemeldings nettsteder hvor man kan lese om andres erfaringer. Det finnes absolutt rynkekrem med solfaktor! Den neste utfordringen er å finne en som passer til deg.

Hvis du bare vil prøve ut en gratis krem før du bestemmer deg, kan du teste noen av de kremene som det reklameres for her på Ansiktskrem.org. Da betaler du bare noen kroner for porto og selve kremen er helt gratis. Husk bare å avbestill videre utsendelser hvis du ikke vil fortsette med ansiktskremen.