Brun uten sol

For å være fin i huden lønner det seg å benytte en ansiktskrem som tar vare på huden din, men det skader heller ikke med litt farge i huden. Nå har vi alle blitt mer og mer klar over at et jevnligt besøk til solariumet ikke er det beste for huden, men det samme gjelder jo også for direkte eksponering av sollys. Så hvordan skal du da få den brunfargen du er ute etter uten å ødelegge huden din?

Svaret ligger i et 100 % naturlig produkt med antioksidanten betakaroten som heter Brun365! Dette er ikke en vanlig selvbruningskrem, men en liten kapsel som inneholder en nattlysolje, hvor belønningen er en gyldenbrun farge som holder seg hele året. Du behøver bare å ta en kapsel om dagen for å skaffe deg den brunfargen du vil ha uten å ødelegge huden din.

Bestill 2 måneders forbruk av Brun 365. Klikk her, første måned gratis.

For kun kr 99 + porto kr 39,90 får du tilsendt 2 måneders forbruk av BRUN365 og det er ingen bindingstid. Ved å øke andelen av betakaroten i kroppen øker du også immunforsvaret, i tillegg til at du oppnår en naturlig brunfarge. Andre fordeler ved bruk av Brun365 - brun uten sol:
  • Reperasjon av pigmenter i huden
  • Minsker faren for solbrenthet
  • Tar bort brune flekker i huden
  • Et helt naturlig produkt
  • Du får en mye raskere brunfarge
Husk på at selv om du benytter Brun 365 må du ikke glemme å påføre solfaktor når du er ute i sollys. Kaplsene gjør deg raskere brun og gir en jevnere brunfarge, men beskytter ikke mot UV-stråler. Det kan også være fornuftig å bruke solfaktor selv i overskyet vær.

Eksperter og forskere advarer i dag mot utbredd bruk av solarium ettersom det kan føre til hudkreft om man overdriver bruken, samt at det finnes store sjanser for at man brenner huden på grunn av de sterke strålene som finnes i solarium (mellom 4 - 26 ganger sterkere enn vanlig sol). Prøv derfor Brun365 i dag, du får en fin hudfarge uten risiko!