Virker egentlig rynkekrem?

Vi får inn veldig mange spørsmål rundt rynkekremer og om de faktisk fungerer. Det finnes så mange forskjellige produkter på markedet og vi har ikke muligheten til å teste alle. Men vi har selv prøvd en rynkekrem som vi har veldig positive erfaringer med. Som med alle andre produkter vi tester så kan vi ikke garantere at selv om vi mener det er et bra produkt, så kan det hende at det ikke fungerer for deg. Det kan selvfølgelig variere på grunn av ulike hudtyper samt en rekke andre faktorer som kosthold, helse, trening, trivsel og mye mer.

Men, vi har testet Green Tea Supercreme i ca. 6 måneder nå og huden føles mye bedre enn den gjorde tidligere. Dessuten så virker linjene i ansiktet mer smooth og ikke minst så har vi ikke sett så mye som en rynke i det siste, ikke at vi hadde så veldig mange tidligere heller, men dette må sies å være en knallgod krem. Den føles god og gir oss faktisk assosiasjoner til ren luksus, noe som må sies å være ganske fantastisk for å være en så liten kremboks.

Konklusjonen må sies å være at rynkekrem virker, i hvert fall for oss! Vi er alle forskjellige så det er ikke sikkert at akkurat denne kremen vil virke like bra for deg, men ettersom det ikke koster noe å teste ut denne, så er det nok verdt forsøket. Vi anbefales i hvert fall Green Tea Supercreme som er en helt super ansiktskrem du kan bruke til å forebygge ujevnheter i ansiktet.

Kremen kan du teste ut i en måned gratis mot å bare betale porto på 36 kroner. Om du mot formodning ikke skulle bli fornøyd, må du selv huske på å avbestille videre utsendinger. Bestill her:

Nå kan du få Green Tea Supercréme gratis. Hva gjør du for å bekjempe eller forebygge rynker? Klikk her!