Har du oppdaget rynker tidlig?

Har du oppdaget noen rynker 10 år før du egentlig burde? Du er ikke alene om å ha oppdaget dette, så hvordan kan man bli kvitt rynkene og ikke minst stoppe utviklingen? Det finnes noen enkle tips for deg som har funnet noen rynker allerede i ung alder, og de er heller ikke så veldig kompliserte eller vanskelige å gjennomføre.

Først og fremst hvis du røyker så må du kutte ut røyken. Det høres kanskje vanskelig ut, men du finner noen gode tips her, som kanskje kan gjøre det enklere å stumpe røyken for godt. Blir det mange sene kvelder ute på byen så fører det ofte til at man røyker mer, samtidig som man kanskje sover litt mindre enn ellers, og lite søvn kan også føre til at man tidligere får rynker enn ellers. Kanskje et kjedelig tips dette siste her, men sånn fungerer det desverre.

En annen ting som kan bidra til at du raskere får rynker, er hvis du ligger mye ute i sola eller går ofte til et solarium. Prøv å begrens mengden soling til moderat, og bruk i hvert fall høy solfaktor slik at du beskytter huden mot de lite rynkevennlige UV-strålene. Forsøk gjerne å kombiner litt mindre soling med å drikke mere vann, da blir huden din ekstra glad. En ting som mange ikke tenker på, er at du også bør bruke solkrem selv om det er overskyet. UV-strålene slipper også i gjennom skylaget, så gjør det til en god vane og ta på deg solkrem hver eneste dag, men du behøver ikke like høy solfaktor i overskyet vær.

I tillegg så bør du også finne en god krem mot rynker. Vi anbefaler flere forskjellige kremer, og her kan du lese mer om dagkremen til Vendela, som har blitt en favoritt blant mange. Det at den er helt gratis å teste ut, er også selvfølgelig en grunn til at den er populær, sammen med at den faktisk virker veldig bra. Dette er noen enkle men verdifulle tips du bør ta hensyn til, hvis du vil ha en så glatt og myk hud som mulig.

Husk bare på at kremer fungerer på forskjellige måter på forskjellig hud, så det som fungerer for meg fungerer kanskje ikke på samme måte for deg.