Gratis rynkekrem

Det er ikke så ofte vi får tilbud om å gi bort noe gratis, men nå er det kommet et fantastisk tilbud til alle dere som vil bli rynkefrie. Nå kan du nemlig sikre deg 30 dagers gratis forbruk av Green Tea Supercreme. Et fantastisk produkt som vi faktisk også bruker selv, og har gjort nå i over 6 måneder med et veldig velykket resultat.

Med gratis så mener vi at du ikke skal betale noenting for produktet, det eneste som tilkommer er 38 kroner som det koster selskapet å pakke og sende deg kremen i posten. Vanlig pris på slike produkter er i hvert fall mange ganger prisen av portoen, så dette er et veldig godt tilbud. Du har også muligheten til å fortsette å bruke Green Tea Supercreme etter at testperioden er over, men det avgjør du selvsagt selv. Men husk, tilbudet varer ikke evig så det gjelder å være rask. Tilbudet finner du ved å følge linken under her!

Rynker og slapp hud? Prøv Green Tea Supercréme-kuren gratis. Klikk her

Hvis du oppnår like gode resultater som det vi har gjort ved å bruke denne ansiktskremen, så fortsetter du å kjøpe kremen til 149 kroner for to måneders bruk. Dette velkomsttilbudet blir delt ut ettersom produsenten er sikker på at de fleste velger å fortsette å bestille denne kremen. Men som sagt hvis du ikke ønsker å fortsette å bruke Green Tea Supercreme, må du huske på å enten ringe eller skrive til Aimé som er selskapet som produserer og sender ut kremen. Det er ingen kjøpetvang, så avgjørelsen om å fortsette med produktet tar du selv.

Dette er i hvert fall en gratis rynkekrem som kan anbefales, men virkningene er forskjellige fra person til person. Litt avhenger også av hvilken hudtype du har, men det er som sagt gratis å prøve!