Gi bort hudkrem i gave

Hudkremer er definitivt noe en trenger nå som den kalde norske vinteren kommer og setter sine preg på vår hud. En god krem kombinert med et daglig inntak av vitaminer og mineraler, hjelper deg med å holde huden frisk og fin også om vinteren. Det finnes mange kremer ute på det norske markedet, de aller fleste fåes kjøpt i et parfymeri eller hos apoteket. Helsedirektoratet anbefaler også et daglig inntak av vitaminer og mineraler. Dette er ikke uten grunn, for kroppen vår trenger det for å være like flott utvendig som innvendig.

Selv så sverger vi til vår sponsor VitMulti. Bestiller du nemlig 8 ukers forbruks av vitaminer og mineraler, så får du med en NBG-krem med kun naturlige ingredienser. En perfekt gave til mamma, svigermor eller noen andre du har lyst til å gi bort noe fint til. NBG står for Norsk Beta-Glukan og gir effekt på Langerhans' cellene i huden. Denne hudkremen gir massevis av fukt til huden og har et meget lavt innehold av fett, samt at den ikke inneholder verken mineraloljer eller parabener.

Tilbudet som vi har fått tak i nå, koster deg bare 75 kroner og da følger denne flotte dagkremen med på kjøpet. Kremen har en utsalgsverdi på nesten 300 kroner, så her er det snakk om å gjøre en god deal. Om du velger å gi den bort i gave eller heller vil beholde den selv, bestemmer du jo så klart selv. Link til tilbudet finner du her: "Får du i deg nok vitaminer og mineraler? Prøv VitMulti nå, og få med en gratis dagkrem på kjøpet. Les mer her! (Tilbudet gjelder ikke lenger)".

Det er verdt å merke seg at dette tilbudet bare gjelder for nye kunder, og kun kan benyttes en gang. Vitaminene og mineralene du får i deg gjennom VitMulti inneholder ingen kunstige stoffer, men er basert på et hundre prosent naturlige råvarer. Fordeler med å ta vitaminer og mineraler hver dag, er blant annet at du får ekstra energi, en bedre helse, et bedre immunforsvar, en sunnere og friskere hud, samt at også håret ditt ser bedre ut.

Så hvis du ikke allerede får i deg nok vitaminer og mineraler daglig, så kan du nå benytte deg av dette gode tilbudet! Og som bonus får du da med en flott hudrem du kan beholde selv eller gi bort i gave.