Du får rynker av røyking

Røyking er definitivt en av årsakene til at mange for unødvendig mye rynker. Dette er fordi røyking hemmer de små blodårene i ansiktet som ernærer huden, og når huden ikke får tilstrekkelig med næring kan rynkene fremstå mer tydelige enn ellers. Det kan være viktig å være klar over at det ikke nødvendigvis vil bli mer rynker om du røyker, men sjansen er absolutt tilstede for at de kan komme mye raskere enn om du ikke hadde røkt.

Det som skjer med huden til røykere, er jo gjerne at den får en litt gråere farge enn hva som er tilfellet hos ikke-røykere. Rynkene til en som røyker kan også bli mer fremtredene, spesielt i områdene rundt øyne og munnen. Hvis du klarer å slutte vil du merke forskjell i huden bare etter noen få måneder, og et godt tips er å kombinere sluttingen med litt enkel mosjon som turer i skog og mark. Hvis du samtidig får i deg vitaminer og drikker mye vann, vil du merke forskjellen i huden enda raskere.

Så hvordan skal man da egentlig klare og slutte å røyke?


Det finnes mange forskjellige løsninger på det, og noen måter er niktotinplaster eller tyggegummi, mens andre begynner med snus for å oppretholde behovet for nikotin. En ny løsning på markedet er e-sigaretter som ikke inneholder nikotin eller noen kreftfremkallende stoffer, men som gir den samme følelsen som vanlige sigaretter ved at man enkelt og greit innhalerer vanndamp. Det vil si at du ikke behøver å tenke på den psykiske avhengigheten, ettersom du rett og slett kan fortsette å røyke som før (nesten i hvert fall). I tillegg vil huden din bli mye finere, og du minsker risikoen for ekstra rynker, spesielt rundt øyne og munn! Bestill e-sigaretten her:

E-sigaretter kan hjelpe deg med å slutte å røyke!

Det er klart at det finnes andre faktorer enn røyking som er med på å bestemme hvor fin hud du får, men de helsebringende fordelene med å slutte å røyke, gjør at dette er absolutt en av de viktigste tingene du bør ta tak i for å få et bedre yte. Lykke til!