Bli rynkefri med grønn te

Vi har tidligere her på nettsiden skrevet om røyking, solstråling og de genetiske faktorene som er med på å skape rynker. Det er så klart mulig å slutte å røyke, sole seg mindre eller i hvert fall beskytte seg mot solen, men de genetiske faktorene er det heller lite å gjøre med. Men heldigvis så finnes det nå en ny studie som viser at grønn te ekstrakt faktisk er noe som fungerer mot rynker. Det finnes nå et fåtall av norske produkter som har med denne ingrediensen, men vi har klart å finne fram til en som du kan prøve, og det att på til helt gratis!

Nå er det nemlig mulig å teste ut denne hudkremen fra Aimé helt gratis! Kremen inneholder blant annet grønn te, og har en utrolig god effekt på huden. Det eneste du behøver å betale er portoen på 36 kroner, og du vil få en boks tilsendt som holder til en hel måneds bruk uten forpliktelser.

Prøv Green Tea Supercréme gratis! Klikk her
 
Denne superkremen har en revitaliserende og oppstrammende virkning på huden, og kombinasjonen av grønn te og flere vitaminer, fører til mindre rynkedannelser og trekker sammen grove porer. Dette er absolutt et produkt som kan anbefales, for kremen fungerer meget godt for huden.

grønn te
Grønn te ekstrakt kommer fra bladene til planten ved navn Camellia sinensis, som inneholder antioksidanter og har noen av de samme egenskapene som Aloe vera, ved at det lindrer huden ved for eksempel solbrenthet og irritasjoner i huden. Sammen med vitaminene B, C, og E som alle er viktige for huden, blir Green Tea Supercréme et veldig godt verktøy for å bli kvitt rynker. Prøv superkremen gratis i dag og du vil fort merke hvor gode resultater du oppnår.